Vardagligt

Barnfri lördag

“En liten + 18 instickare – fick hem denna flaska med cryptonites shot, hur häftig? Magasinet har skrivit om den, så in och läs

Idag står huvudet helt still, har haft tid att egentligen göra massor, men har spenderat den här barnfria dagen i sängen och bara tittat på film. Egentligen skulle jag åkt på eventet för Tallink silja i magasinets namn, men både Kim och Amanda var där som är event ansvariga för tidningen i Stockholm stad. Anledningen är att jag haft hand om Ledri som varit sjuk hela veckan. Idag mådde han lite bättre och har varit hos farmor och farfar, men jag kände efter en sömnlös vecka och inte en sekund av lugn att jag bara behövde återhämtning istället för att stressa iväg. Tror Ledri sover över hos familjen, medan Luan kommer hem, så det är ingen ide att försöka komma på nått att göra. Egentligen är jag rädd “kvälls sugen” på att dricka lite vin och bara slappna av till skön musik, men med barn hemma får jag skjuta fram på en sån kväll. 

Kanske skulle skippa sängen i några timmar och ta mig upp för att göra lite små nytta “vad det nu skulle vara”. Hade velat skriva en lista över saker jag bör göra när det komme till magasinet, vilka potentiella annonsörer jag kan kontakta, upplägget och hur jag ska jobba mig vidare med det. Samma sak gällande bloggen, är lite lost här inne, önskar jag hade mer inspiration att skriva, men då jag för det mesta lägger min vakna tid på att få magasinet på fötter och öka antalet läsare varje dag, blir det inte mycket intressant att uppdatera om här inne. Eventet idag hade gjort susen för inspirationen, men som sagt kommer barnen före alla dagar i veckan. 

Hur ska ni spendera er lördags kväll?

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *