Vardagligt

Grand Hotel i veckan med Via Play

Godmorgon gänget sovit gott? Söndag idag och jag har lite planerat för dagen. Just nu omgås jag med Luan “äldsta sonen”. Vi har byggt lego, kört hans eldrivna motorcykel, tittat på barnprogram, ätit god frukost , vi har helt enkelt hunnit med mycket på kort tid. Nu väntar vi på att pappa ska vakna till liv, sen kör vi igång med alla måsten den här dagen. 

Igår kväll kände jag mig rätt dålig, kändes som jag var på väg att bli riktigt sjuk, men efter en natts sömn känns det lite bättre. Vi får se om något slår ut inom dom närmsta dagarna vilket jag inte hoppas. Jag har en massa saker att göra denna vecka, b.la en gala premiär på Grand Hotel på onsdag som magasinet måste gå på, så jag hoppas må bättre tills dess. Igår fick jag avstå från jubileums festen med Tallink Silja under gårdagen eftersom jag inte mådde bra. Som tur var åkte både Kim och Amanda iväg som redaktörer för tidningen, det kan du läsa om här. Nu kickar vi igång den här söndagen med en kanna kaffe och tonvis med inspiration // puss och kram

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *