Event

En gala kväll på Grand hotel

Godmorgon, trodde jag skulle må sämre idag än jag faktiskt gör. Kom hem rätt sent inatt “en aning slirig under fötterna” – Yes det blev lite mycket champagne igår, men det var de värt när jag tänker efter. Vi gästade Gala premiären av serien Heder ihop med Viaplay och Wonderland event på vackra Grand Hotel i Stockholm. För mig var det lite en milstolpe i mitt projekt då vi gästade som Magasin och inte som influenser. Det var rätt skönt att bara komma som jag är, och inte tillpiffad från topp till tå med höga klackar. Jag gled in i min skjorta, mina bekväma sneakers och kameran i högsta hugg. 

Under kvällen bjöds det på champagne i överflöd, fantastiskt goda snittar och så fick vi äran att se första avsnittet av serien Heder som har sin premiär på Viaplay nu på fredag. Jag kommer utan tvekan att fortsätta att följa serien, det var en blandning mellan “män som hatar kvinnor / sex & the city”. 

Så kul att få träffa på våra vänner igen, så kul att vi bestämde oss för att inte avsluta kvällen utan haka med på lite efterfest. Vi var ett härligt gäng som avslutade kvällen på topp – b.la Robert Aschberg , Magnus från Lyxfällan, Isabell Adrian, Haidar från PH och gänget från Viaplay. Vi var nog inte hemma förs runt 3 inatt, somnade som en stock och vaknade upp nu klockan 9. Ska koka mig en till kopp kaffe sen är det dags att jobba med magasinet i några timmar. // kärlek till er

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *