Influencer livet,  Vardagligt

Hoppas vi aldrig hamnar i samma rum

Vaknade upp idag av att Samir dundrade in i rummet, satte hjärtat i halsgropen kan jag lova. Man känner lätt på honom när han sovit sämre en natt, han väsnas runt med under morgonen, slänger hårdare i dörrar och är högljudd. Klockan 9 lämnade han barnen på dagis och gick sedan iväg. Ensam hemma, känslan är alltid lika befriande, älskar ensamheten. Har druckit morgonens första kopp kaffe och hunnit lägga upp en nyhet i magasinet – Cissi Wallin åtalas för grovt förtal. 

Jag har aldrig varit en fan av den kvinnan. Hur vida hon blivit våldtagen eller inte har jag ingen aning om och tänker inte göra några spekulationer kring, men det är hennes extrem feministiska sida som jag spyr på. Jag är nog lite mer old school i mitt tänk. Hon och jag i ett gemensamt rum hade blivit ren katastrof, så vi får hoppas vi aldrig stöter på varandra ute i minglet och hamnar i diskussion.

Någon som jag däremot hamnade i samma rum som i tisdags var fantastiska Maria Montazami från Svenska hollywood fruar. Underbar kvinna och lika genuint charmig i verkligheten som på tv. Under efterfesten på kvällen var jag på samma efterfest som Isabell Adrian som inte är med i årets säsong, men som jag hade djupa diskussioner med. Hon var lika cool och äkta som jag uppfattat henne i tv rutan. Älskar när personer är desamma i bakom kulisserna, då vet man att dom inte gjort sig till för tittar siffror. Och med det sagt ska jag nu koka mig en till kopp kaffe.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *