Vardagligt

Tjejhäng ikväll

Vilken lördags morgon, vaknade av att Luan satt tyst och lekte ute i vardagsrummet. Han har blivit så pass stor nu att han kliver upp själv, öppnar sovrumsdörren och går raka vägen ut i vardagsrummet där han på egen hand sätter på TVn och börjar sin morgon. Lite panik när man vaknar och inser att han sitter där för sig själv. Nu är Luan väldigt lugn och skötsam, men det finns alltid med i bakhuvudet att barn aldrig ska lämnas ensamma. Som tur är vaknar jag av minsta lilla, så även om han tassar upp på sina små tår och sätter sig lugn och leker med sina bilar, så vaknar jag alltid. Samir däremot kan sova sig igenom ett krig utan några som helst problem. 

Nu har vi varit igång ett tag och jag känner att det är dags att påbörja dagens bestyr snart. Behöva städa och fixa lite här hemma innan kvällen då jag är bortbjuden på tjejkväll hos bästa vännen Bella. Ska bli mysigt att komma iväg en stund och bara ha tjejmys. Kan ta med kameran så får vi se om jag “kommer ihåg” att knäppa av några bilder. Jag är rätt usel på att påminna mig själv om att memorera trevliga kvällar. Sen brukar de kännas lite konstigt att kasta fram en stor kamera bland människor som kanske inte är vana. Ute på event och med mina blogg kollegor känns det 100% naturligt, där behöver man inte ens fråga om alla kan rada upp sig, dom står redan redo haha // ha en fantastisk dag

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *