Tankar / Känslor

Skäms på mig och min kille

Skulle gå igenom mina kommentarer för någon dag sedan och så dök “anonym” upp som gubben i lådan och höjde ett litet finger till mig och min man efter mitt inlägg om galan ihop med Viaplay i onsdags – Skäms på dig och din kille ! 

Hahahaha kunde inte sluta skratta. Älskar såna här kommentarer, för det säger mer om personen som kommenterar än det gör om mig som bloggare eller min man. Det är uppenbart att det kliar lite extra i anonyms rumpa när hon/han “utgår fram att det är en hon” då killar inte brukar hålla på med såna där barnligheter. Avundsjuka kanske? Irriterande att se någon annan person njuta av sitt liv, skratta ha kul och lyckas uppnå sina drömmar och mål. Det är den där negativa energin du bär på Anonym som förpestar ditt liv, sudda bort den. Har du några drömmar här i livet? Satsa på dom så ska du se att bitterheten successivt kommer förändras till lycka och glädje – Jag hejar på dig ! 

Jag och min man kommer fortsätta åka på skäms galor när tillfälle ges, fortsätta dricka skämsdricka och hänga med resten av alla kända skämmisar. Jag gillar helt enkelt mitt skämmiga liv och byter INTE bort det mot ett anständigt. Jag gör hellre bort mig 100 gånger än att stå menlös i ett hörn. // Ha en fortsatt trevlig söndag så ska jag dricka en kvälls kaffe.

 

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

  • Mia Hacklin

    Vet inte om jag ska skratta eller gråta till den kommentaren? alltså va fan?? Det e ju uppenbart att en mamma eller pappa inte får gå t ex på event, kan tänka mig att hälften av dom som var där hade barn. Sjukt bra inställning du har, det va riktigt bra svar till anonym. Du e bäst Angie❤❤

    • Jo ja jag tror b.la Maria Montazami har MÅNGA barn hahaha. Så otroligt töntigt, men jag älskar ju såna där kommentarer, det betyder att bloggen inte står still 😉 Hoppas du mår bäst fina ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *