Vardagligt

Tjejkväll hos bästa vännen

Igår kväll vart jag bjuden hem till min bästa vän på lite tjejmys. Så fint hon hade gjort – Mini hamburgare, annat smått tilltugg, fördrinkar “GT” och massa snacks. Jag hade en sån fantastisk mysig kväll, älskar att umgås med Bella och Adelina, finare människor får man leta efter. Hela kvällen resulterade i bara en massa skratt som vanligt, vår humor är sådär sjukligt rå och jag bara älskar det. 

Det bästa när man umgås med sina närmsta vänner är att ingenting är tillgjort. Missförstå mig inte, jag älskar att gå ut på alla event och mingla med båda A & B kändisar, men många är tillgjorda och allt är så ytligt “vilket kan va skönt de med ibland”. Men ingenting går upp mot att hänga med sina närmsta vänner där ingenting är tillgjort och ytligt. Man kan sitta osminkad i ett par trasiga mysbyxor och ändå ha den bästa dagen i sitt liv. När jag umgås med Bella och Adde “Adelina”, så har jag alltid den känslan när jag kommer hem – Bästa kvällen på länge. Då vet man att det är rätt vänskap. 

När jag vaknade idag mådde jag prima. Blev inte full igår även om jag tyckte att jag sörplade i mig en hel del drinkar och shots. Men det tackar jag för idag som är på benen och mår bäst. Frågan är hur Bella mår idag, när jag och Adde gick hem igår bestämde sig hon för att gå ut på krogen med Tessan, jag och Adde hade inte lust. Jag gillar inte att gå ut i Norrtälje, den här staden är så sunkig och utställarna har sån WT stämpel. Nä jag tycker hemma kvällar med gott att dricka och trevligt prat är tusen gånger mer stimulerande och trevligt. Får kolla med henne senare om hon står på benen eller legat i koma hela dagen “än har hon inte svarat på PM” haha. // ha en fin söndag

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

 • Mia Hacklin

  Va härligt att du fått en tjejkväll med dina bästa vänner, det e du verkligen värd fina du, att få lite tid för dig själv❤

  • Det var super mysigt, känns skönt att jag börjar ta tillbaka livet lite.
   Behöver inte vara fart och fläkt jämnt, men man ska inte glömma leva mellan varven ❤

   KÄRLEK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *