Vardagligt

Då startar vi upp en ny vecka

Vilken underbar måndag jag haft, humöret är verkligen på topp idag. Valde att inte gräva ner mig med magasin, bloggar och annat, utan bara lägga tid på mig själv och hemmet. Ibland behöver man faktiskt ge sig själv en paus och göra annat. Jag inser mer nu än någonsin innan hur viktigt det är för att faktiskt tanka sig själv med ny energi och inspiration. Pratade med Bella i säkert 2 timmar i morse, sen satte jag igång och möblerade om “något jag älskar att göra för att få ny energi”. Nu känns det så mycket bättre här hemma, har bara mitt sovrum kvar sen är jag nöjd. Barnen ska hämtas från dagis om 30 min, så ska försöka ordna sovrummet nu snabbt innan kottarna hinner hem. // Ha det bäst

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *