Tankar / Känslor

Ett gott skratt förlänger livet – Jossan & Jessie

Lika barn leka bäst sägs det, och visst är det så. Som alltid har jag legat dubbelvikt av skratt efter ett samtal med Jessie och Jossan ikväll. Av någon sjuk anledning spårar våra samtal alltid och vi kommer bara på sjuka saker och har alltid något att prata om, även när vi inte har det så sällskapar vi varandra, vet inte hur många kvällar vi alla legat tysta i telefon och vaktat GS som blodhundar och hojtat till när någon tar ut svängarna för mycket. Många har alltid trott att exempelvis min och Jossans vänskap bara var för kulissernas skull, dom kunde inte ha mer fel. Jag gillade Jos från första sekund vi fick kontakt. Att två med rätt lika personligheter sen kan ryka ihop är inte ovanligt, tvärtom är det rätt vanligt, och visst hamnade vi i drama med varandra, men inget som vi efter en tid inte kunde lösa som två vuxna människor. Och Jessie, vilken fantastisk tjej, alltså jag bara älskar den där finnen. Hon är sådär sten cool på alla sätt och vis. Alla våra nätter när vi legat i 3 part samtal och vridit oss av skratt tills någon typ somnar ifrån klockan 08 på morgonen. Har saknat dom kvällarna/nätterna massor, trots att jag mådde som sämst under den perioden så mådde jag ändå bra, dom fanns där hela tiden och lättade på trycket – Evigt tacksam. 

// Kärlek till er 

 

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *