Vardagligt

Kärleken övervinner allt

Idag vaknade jag upp klockan 05.45 av att Ledri satt upp i sängen och titta på mig och sa “mamma”. När jag slog upp mina ögon möttes jag av jordens största leende. Spelar ingen roll hur trött man är vid den tiden, man kan ju inget annat än att le tillbaka och kliva upp för att byta blöja, hämta en flaska med mjölk och krypa ner i sängen och mysa en timme till och titta på tecknad film. Att vara mamma kan verkligen vara den största och jobbigaste utmaningen många gånger, men samtidigt är det värt varje jobbig timme, för dom här stunderna av kärlek övervinner allt. 

Så vad ska man göra idag då? Första har jag en byrå här hemma som jag tänkte måla om. Hittade en burk med färg här hemma och har gått banans. Älskar att fräscha upp möbler. Visst jag ska kasta allt när jag nu ska köpa nytt, men det hindrar mig inte för att sätta händerna i en pensel, för mig handlar det mer om terapi. Älskar att vara kreativ, mår sjukt bra psykiskt av det. Sen ska jag försöka hinna iväg till posten för att hämta ut ett samarbete med Lookfantastic, lägga fullmakten på lådan och hoppas på att allt med arvet ska vara klart någon gång nästa vecka *hoppas*. Klockan 15 är det dags att hämta hem kottarna från dagis, så mycket mer blir det nog inte idag. // Ha en underbar onsdag

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *