Samarbeten / PR,  Skönhet / hudvård

Grattis lookfantastic på födelsedagen “special erbjudande till er läsare”

Grattis Lookfantastic på 5 årsdagen.

Det är äntligen dags för September 2019’s beauty box att recenserad samt presenteras för alla mina älskade läsare. Ni är vid det här laget bekanta med att jag titt som tätt bekantar er med en rad intressanta nyheter samt favoriter på skönhetsmarknaden ihop med denna fantastiska webbshop som jag varit trogen i flera års tid. Och precis som tidigare boxar gav födelsedags boxen ett leende på läpparna. Boxen är är specialdesignad och innehåller 6 skönhetsfavoriter värda över 745 kr. Som alltid får du även den senaste upplagan ELLE Magazine tillsammans med deras exklusiva lookfantastic Beauty Box Magazine, fylld med tips, tricks och de senaste skönhetstrenderna för säsongen.

ERBJUDANDE  – TILL MINA LÄSARE

Nu testar vi något nytt ihop, alla mina läsare får nu första boxen hos Lookfantastic för endast 100 kronor, när ni startar en prenumeration på 12 månader. Med koden JELLICASBB har ni chansen fram till den sista september.

 

Så vad fanns i denna fantastiskt designade box?
Se listan nedan.

 

 

 

 

1. OSKIA Renaissance Cleansing Gel

2. Molton Brown body wash “orange & bergamot”

3. Sleek eyebrow Stylist pen “dark”

4. Pixi liplift max “honey sheen” 

5. Caudalie primer cru the eye cream 

6. Bubble T limited edition look fantastic birthday bath bomb 

 

 

 

Bli prenumerant av Lookfantastic skönhets box?

 

Överraska dig själv varje månad med lookfantastic Beauty Box. Konceptet bygger på att du får hem en box i månaden med 6 produkter i en snyggt designad box som ger dig en riktig pick-me-up varje månad. Innehållet är en överraskning och består av både gamla och nya skönhetsfavoriter. Beauty Box kommer även med den brittiska upplagan av ELLE Magazine och vårt eget nummer av Beauty Box Magazine.

LÄS MER HUR PRENUMERATIONEN FUNGERAR

 

 

 

 

 

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *