Vardagligt

Renoverings frånvaro

Godmorgon snyggingar, jag vet att det är en stor frånvaro från både blogg och magasin just nu, anledningen – Jag håller på renovera om hela vår lägenhet, och det tar tid kan jag lova. Om ca 1-2 veckor kommer vår nya 210 cm stora säng med gavel, och om några dagar matbord set med 6 nya stolar, barnens nya våningsäng m.m. Så nu är det måla om väggar här hemma som gäller innan allt kommer, lättare att ha väggarna klara innan möblerna kommer. Hittills har vi köpt en massa nya gardiner, lampor och lite smått och gott. Jag tror och hoppas att detta kommer bli så snyggt när det är klart.

Eftersom jag driver både blogg och magasin på egen hand så blir allt lite lidandes nu, men jag tror jag kommer få sånt bättre fokus när lägenheten är klar och jag kan koppla av här hemma. Jag har ju ett team bakom magasinet, men dom håller på med lite andra saker än att publicera just artiklar som ligger på mina axlar. 

Love ya all 

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

En kommentar

  • Kristina P

    snälla, snälla, snälla kan du inte visa upp resultatet av din inredning här på bloggen?
    Jag älskar verkligen inredning och det skulle vara riktigt roligt att se hur fint du får det hemma <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *