Vardagligt

Försöka hinna med så mycket som möjligt

Godmorgon, har precis fått iväg barnen till dagis, blev lite sent idag då Luan valde att trotsa sina nya gummistövlar han fått “han vägrade” ha dom på sig. Så de blev nya sneakers istället. Nu under förmiddagen ska jag köra ett race här hemma och städa – ser förfärligt ut efter att jag hållit på hela helgen med renovering och målande. Hinner jag blir det ett varv förbi butikerna för att kolla på avlastningsbänkar samt vardagsrumsbord också. Har vi tur kommer vårt nya matbord med 6 stolar idag, hade varit så skönt att få hem det och kasta det här gamla vi har. Nya King size sängen anländer nog inte förs nästa vecka, kanske veckan därpå. På Mio sa dom mellan 2-3 veckor och det har bara gått en. Vi ångrade oss även angående våningsäng till barnen, får bli två 90 sängar istället, jag tror det är säkrare. Två barn som får för sig att hoppa från översta sängen eller som ramlar ner för trappen när dom vaknar på natten och ska klättra ner. Nej det var inget bra val, kommer ha hjärtat i halsgropen 24/7. 

Måste även gå igenom båda mina mailer under dagen, har inte tittat igenom dom på över 1 vecka. Bloggmailen har över 200 nya mail och magasinet har säkert nått den också. Får se hur mycket jag kommer hinna beta av under den här dagen. // Ha en fantastisk dag

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *