Vardagligt

Renoverar i grått

Godmorgon, blir mest morgoninlägg nu för tiden. Det är den här tiden jag känner mig mest harmonisk med att sköta alla sociala medier innan jag tar tag i resten av dagen. Är fortfarande igång med renoveringen av hemmet, igår köpte jag hem färg då sovrum, hall och kök ska målas om. Kan hända att nya köksbordet kommer idag, vilket betyder att jag behöver sätta igång med målning av köket inom kort, “jag har valt att satsa på gråa väggar, känns naturligt men samtidigt inte så ljust”. Ska sätta mig ner en stund med magasinet också, känner typ lite smått ångest att jag fått pausa under en vecka nu. Självklart kommer jag tillbaka med 100% engagemang, bara renoveringen blir klar. När man har två små barn är det inte lätt att strukturera upp tiden och hinna med 40 saker på en gång. Jag har 6 timmar varje förmiddag medan dom går på dagis, sen är det full fart till sen kväll. När dom väl somnar är det mörkt ute och man är rätt slut efter hela dagen att man inte orkar med att aktivera hjärnan på nytt. Därför får jag lov att ta av magasin tiden och viga åt renoveringen istället. Jag tror ni har överseende.

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *