Uncategorized

Äntligen börjar renoveringen lida mot sitt slut

Hej och godmorgon. Har tappat skrivlusten en aning igen, vet inte om de beror på att jag renoverat och haft en massa andra saker för mig, mycket möjligt att det är så. Är inte riktigt klar här hemma, många smådetaljer kvar som att måla alla lister, hitta fina tavlor och dekorationer som jag kan smacka upp på väggarna, känns en aning kalt än så länge. Men färgerna i alla rum förutom barnens är satta. Jag har slitit dagar och kvällar för att få allt klart. I förra veckan kom nya sängen från Mio, en kontinentalsäng i storlek 210 x 200 “sjukt stor är den” och även nya köksbordet med 6 nya stolar. Nu är det vardagsrummet som jag står och kliar mig i huvudet över, har tittat på nytt vardagsrums bord, bokhyllor samt avlastningsbord. Eftersom vårt vardagsrum är så pass stort är det viktigt att välja rätt möblering för att inte lämna några stora tomma ytor. Jag ska ta bild på allt när det är klart. Barnen har varit hemma från dagis fre-tis eftersom dom har planeringsdagar, så jag har inte haft så mycket tid över åt att fota, blogga och göra annat. I veckan kan jag kasta upp någon bild och visa lite av resultaten även om jag är långt ifrån klar. // Ha en fantastisk dag

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *