Vardagligt

Hatar det här förbaskade PK samhället vi lever i

Godmorgon, ligger tillbaka lutad i nya stora sköna sängen efter en välbehövlig sovmorgon. Samir klev upp och tog barnen till dagis och jag kunde få sova ut lite extra, det behövs verkligen ibland. Solen skiner idag “underbart väder” och mina planer för dagen är att storstäda här hemma. Orkade inte fixa med allt igår kväll, så får skylla mig själv att jag har tonvis att fixa med idag.

Gårdagen var en aning hetsig om man får uttrycka sig så. Människor älskar verkligen att skapa skit. Som ni vet är jag moderator i Girlsquad igen, men det är ingen position man besitter utan onödig huvudvärk kan jag lova. En grupp på över 80 tusen medlemmar, alltså 80 tusen olika personligheter, med 80 tusen olika synsätt, humor och livsstilar. Man kan säga som så att det krockar rätt hårt ibland haha. Något som för en person är humor, kan uppfattas som enormt kränkande av någon annan. Och när oförståelsen krockar så plockar de fram människors värsta sidor. Resultatet är uthängningar på nätet där man kallar varandra mobbare, idioter m.m. Är man en idiot eller mobbare för man inte kan smeka allas synsätt medhårs? Nej det tycker jag inte, men vi jobbar på nätet och där har saker lätt för att eskalera och ta ut svängarna ordentligt. Så igår satt vi mer eller mindre hela dagen samt en lång stund in på natten för att reda upp i så mycket skit.

Vet ni vad jag avskyr? 
Det här förbaskade PK samhället vi lever, där alla ska vara så förbaskat politiskt korrekta. Människor slutar vara unika och egna för att följa den där förbaskade strömmen. Dom tycker och tänker efter regelboken för att inte bli stämplade på något sätt. Man knäpper skjortan hela vägen upp så man knappt får luft – Slappna av för i helvete! Jag älskade tiden då jag växte upp, det var mer avslappnat, man kunde uttrycka sig som man ville, ingen skapade shit storms för att man använde ett sämre ordval, hade lite råare humor eller inte tyckte som alla andra. Tvärt om så tyckte människor under min uppväxt om att integrera med människor som dom kunde ha något i utbyte med. Självklart fanns det PK nissar även på den tiden, men långt ifrån som det blivit idag. Det som skrämmer mig är att även den äldre visare generationen som borde kunna slå näven i bordet och säga: nu räcker det! följer den här rövslickandes Strömmen. Nä usch, kommer aldrig falla offer. 

Jag vet att MÅNGA skulle ifrågasätta exempelvis Josefine vad hon tänkte på när hon satte in mig som moderator i Girlsquad eftersom jag inte smeker precis alla medlemmar synsätt medhårs. Mitt svar på den frågan är: att jag är mänsklig ! Jag kanske inte är PK “politiskt korrekt” alla gånger, men jag är sund i mina tankar ändå “kanske inte alla” men dom flesta. Jag är mänsklig som gör fel, säger fel saker ibland, men kan också be om ursäkt för de om jag anser att jag gjort fel. Jag tror min vän ville ha mig i sitt team för att jag är en skön prick när jag är glad och en terminator när jag blir förbannad – Precis vad hon behövde.

Nu blir det morgonkaffe 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *