Vardagligt

Fredag

Godmorgon sunshines har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en klubbad säl, vaknade upp runt åtta tiden, låg kvar i sängen och mös med mina älskade barn ett tag innan det var dags för dagis. Nu har jag kokat mig en stor kopp kaffe och ska ta mig ann dagen. Solen lyser och jag har en sån där fantastisk energi. Älskar hösten, det är något magiskt med den som fyller mig med så mycket “må bra känslor”. Sommar i all ära, sjukt skönt att slänga av sig alla varma kläder och njuta av värmen, men när mörkret faller, kylan smyger sig på, då mår jag som bäst. Gillar ni hösten?

Fredag idag och jag ska ta mig ann “fredags städet”. Brukar alltid ordna i hemmet inför helgen, det är en gammal vana som egentligen inte gör någon nytta idag med två små barn i hemmet. Räcker med att man öppnar dörren här hemma efter dagis och det tar 10 min sen lever vi i ett bombnedslag av leksaker, kastade soffkuddar på golvet, våra täcken utsläpade till TV.n, haha underbara små änglar. Hoppas ni får en fantastisk fredag

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *