Vardagligt

Långsam helg

Den här helgen har varit såååå långsam, vädret har varit dåligt och utmaningen att underhålla barnen har verkligen varit en utmaning. Ledri är i sin värsta trots just nu, gråter för allt och kastar saker i golvet när han inte får som han vill. Luan älskar att reta sin lillebror eftersom lillebrors reaktioner är roliga. På det har vi gått hemma “inomhus” pga. vilket för barnen uttråkade. Har tagit oss ut lite under eftermiddagarna, låtit Luan få cykla som han älskar och Ledri lunkar på i sin takt. Det har känts som världens längsta helg. Ska bli skönt att dagis öppnar i morgon så att pojkarna får leka av sig med sina kompisar. Ska passa på att storstäda under morgondagen och bara njuta av tystnaden en stund.

I veckan så åker Samir iväg på en inbjudan till Café Opera via tidningen och jag har massa att fixa med bakom kulisserna här på bloggen och i magasinet. Annars blir det en vanlig skön höst vecka. Hoppas ni haft en fin helg 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *