Tankar / Känslor

Fick en läsning av fina Alexandra Ståhl idag

Jag har sett många som läser av folk på nätet. Dom drar kort och ger vägledning till människor. Jag själv har en medial förmåga “fast den är väldigt outvecklad”. Men jag har aldrig stött på någon som vägleder som känns “äkta”. Men det finns en tjej Alexandra Ståhl som vägleder och äktheten känns 100%. Idag hade jag turen att få en läsning av Alexandra och wow säger jag bara. Budskapen jag fick passade så bra in på mig som person och hur min situation ser ut idag samt hur den sett ut under en längre tid. 

B.la nämnde Alexandra att jag är en eldsjäl som älskar att skapa projekt, en person som har många bollar i luften och som har en passion för allt jag tar mig för – Det stämmer. Jag är väldigt kreativ, älskar att skapa projekt, har så mycket ideér, tankar samt visioner. Ibland har jag så mycket i huvudet att jag får svårt att strukturera upp allt och veta vart jag ska börja och hur jag ska avsluta. Ibland skulle jag behöva en mentor som vägleder min kreativitet rätt, men det är inte lätt när man jobbar via nätet på egen hand. 

Alexandra nämnde även att jag uppoffrar väldigt mycket just nu, men jag gör det för andra – Stämmer. Jag har uppoffrat allt för mycket för att andra ska må bra, men lämnar mig själv både psykisk och fysisk dränerad och tömd på inspiration och motivation. Det är därför jag exempelvis isolerar mig mycket och längtar efter egentid hela tiden, för att inte behöva bli tömd på min energi pga. yttre omständigheter. 

Alexandra förklarar ett isberg, och hur jag ligger och guppar på ytan. Det är bara jag som kan bestämma om jag ska sjunka till botten av berget eller bestiga toppen. Jag kommer behöva göra många uppoffringar, men jag behöver göra dom för min egna skull och inte för andras. Ni som läst min blogg en längre tid vet exakt andra kanske inte förstår. Jag har under en lång tid publicerat frustrerande inlägg kring vägskälet i livet jag står i just nu. Många personer som jag behöver bryta band med, våga lägga locket på och inte låta negativiteten bita mig i arslet. Jag har lyckats till en viss del, men jag är inte mer än människa och ibland så sipprar det negativa igenom. Jag förstår exakt vad denna läsning ville säga mig och Alexandras kort kunde inte ha mer rätt. Jobbet ligger på mig, jag måste bara våga släppa det dåliga samvetet gentemot andra människor och våga investera i mig själv mer – Lägga mer fokus där det hör hemma. 

 

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

En kommentar

  • Mia Hacklin

    Jag tycker du har gjort ett super bra jobb hittills o du har inspirerat mig att ta tag i vissa negativa saker i mitt liv. Jag tror att du inspirerat många att göra det samt att du inspirerat i kreativiteten. Vet att du har en bit kvar tills din utmattning bl a e över men du e en tuff kvinna o jag e säker på att du fixar det du bestämmer dug för. Massa kärlek åt dig Angie❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *