Tankar / Känslor,  Vardagligt

Baksidan med att jobba hemifrån

Godmorgon, dagen startade för flera timmar sen med dagislämning, jobb med tidningen och lite annat. Har så otroligt mycket som jag behöver få ordning på idag, för i morgon blir jag ensam med barnen då Samir ska iväg på ett event “October fest på Café Opera”. Eftersom vi inte får hjälpen med barnen längre kan vi som ägare till magasinet inte gästa eventen tillsammans. Med tanke på min utmattning jag haft, så har vi tagit beslutet att Samir får gå på dom sakerna som jag jobbar hårt för. Jag kan inte lägga för mycket på mina axlar – räcker med att jag jobbar 7 dagar i veckan med både blogg, magasin, moderator i en av Sveriges största tjejgrupper, har ett hem att ta hand om, renoverar hemmet, tar hand om två barn i dagisålder, skulle jag springa på alla event nu hade jag säkert gått in i väggen på nolltid. Såklart längtar jag efter att också få komma ut och leva lite, speciellt ihop med Samir, men efter alla onödiga tjafs och bråk från omgivningar så fort vi tar ett steg utanför den här dörren och unnar oss lite kvalités tid så har vi bestämt att hålla dom utanför allt vi gör idag.

Något jag verkligen önskar i dagens läge är att jag hade ett kontor att åka till istället. Blir så fruktansvärt svårt att få rätt fokus när man jobbar hemifrån. Alltid är det något som distraherar + att ingen tar dom sakerna jag jobbar med på allvar. Hade jag suttit på ett kontor någonstans hade folk säkert agerat och tänkt annorlunda och vid det här läget hade jag varit miljoner gånger längre fram i mina projekt. Så länge jag är här hemma så kommer alltid människor tänka – Hon är ju ändå hemma, det är väl inte att jobba. 

I skrivandes stund har jag 160 mail att gå igenom på “blogg mailen”, sen har jag magasinets mail som jag ska gå igenom. Jag ska uppdatera, bevaka nyheter, hinna svara på alla mail, boka in kommande event.. skulle kunna nämna 20 saker till som man gör bakom kulisserna som tar den mesta tiden “som ni läsare inte ser”. Jag förstår att det blir lätt å tro att man inte jobbar hårt, men sanningen är den att jag jobbar hårdare med mina projekt här på nätet än vad jag gjort när jag haft ett “normalt” jobb ute i samhället. Men jag älskar det jag gör, jag brinner verkligen för det här, även om det är surt att jag inte kan göra allt som hör till idag “men det kommer”. Har jag tur kanske jag inom en snar framtid kan åka iväg hemifrån och jobba någon annanstans, skulle vara fantastiskt så jag kan snabba på den här processen nu. 

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *