Flash Magazine,  Tankar / Känslor

Flash Magazine toppar läsarsiffrorna – lyssna inte på skitsnack

Wow det känns mer än härligt att vakna upp en sån här fantastisk torsdag. Har märkt att mitt nya favorit ord blivit “fantastiskt”, skriver det i nästan alla meningar. Hur som… Vilka fina siffror Flash Magazine drar just nu. Samarbetet mellan Girlsquad och Womenrise har verkligen gett kanon resultat på själva facebook. Statistiken under gårdagen såg lovande ut med hela 29 tusen interaktioner. Sen har vi den “vanliga statistiken” som drar ca +10K i veckan. Så vi landar runt 40 tusen unika läsare i veckan vilket är kanoners och landar på ca 160.000 unika läsare i månaden. 

Det var någon som valde att prata dåligt i magasinet för några dagar sedan – Skrev nått i någon grupp om att tidningen inte var en riktig tidning och att den enbart användes i eget syfte. Man får mer än gärna tycka vad man vill om Flash Magazine, men jag har lagt min själ i att bygga upp en helt egen nättidning utan utbildning, utan något stöd från någon kunnig inom branschen. Jag har suttit så många timmar, veckor och bara jobbat upp hela designen på helt egen hand. Kliver upp varje morgon och bevakar nyheter och försöker publicera innehåll som läsarna ska uppskatta. Jag är stolt samarbetspartner till 10 av Sveriges största event bolag och har enormt fina annonsörer som pryder tidningens sidor. Jag har mycket kvar att lära, måste bli bättre, designen kan absolut förbättras – Allt tar sin tid. Men i slutet av dagen är jag enormt stolt över mig själv och att jag vågade ta mig ann ett koncept helt själv utan någon uppbackning någonstans ifrån. Och sanna mina ord – det är inte ett lätt projekt att driva på egen hand. Varje dag önskar jag att jag hade ett team bakom mig som lotsar mig i rätt riktning. Men som jag brukar säga – skam den som ger sig. Jag kämpar på och hoppas på att framtiden ser lovande ut.

Jag har  valt att samarbeta med grupper på Facebook där jag fått sprida nyheterna, och från Flash Magazines sida har vi valt att intervjua gruppskaparna samt länka till grupperna i vår kategori Facebook grupper. I dagens läge har vi 3 samarbeten, men hoppas på fler. Jag är enormt stolt över att kunna samarbeta med tidningen på ett unikt sätt som gynnar andra koncept också – Team work ! Tror många förväxlat det här med “samarbete” och inte lyckats skilja på olika koncept. En del tror att Flash Magazine ÄR en del av grupperna – Nej så är det inte, vi har bara ingått ett samarbete som ska gynna båda partner. Självklart är alla grupper som har intresse av att marknadsföra och samarbeta välkomna att kontakta tidningen. Det finns 1 intervju med mig som Chefsredaktör i tidningen av 377 publicerade artiklar hittills, så jag tror att uttalandet om “eget syfte” inte håller i längden. Det här med egna syftet håller jag på här inne på min privata blogg – Gäller att skilja på koncept och koncept. 

Flash Magazine kanske inte är Sveriges största nyhetstidning, men med facit i handen är den läst av många och är på väg uppåt. Vill man kalla det låtsas tidningen så be my guest. 160.000 unika läsare i månaden talar för sig.

Vad är en riktig tidning undrar jag då? 
Alla är i starten någon gång under sin karriär – Rom byggdes inte över en natt.  

 

Bild: här är siffrorna dom senaste 7 dagarna på enbart plattformen facebook.

Tidningen växer just nu i rekordfart, jag är enormt tacksam och fruktansvärt stolt. Jag önskar jag kunde klona mig själv 4 gånger om så jag kunde hålla igång och jobba dygnet runt. Jag omfamnar faktiskt kritiken från privata personer, den ger mig mer glöd. Jag har alltid funkat så, när någon kritiserar nått jag gör, så tankar jag mig själv med mer bensin och lägger i 5.ans växel. Jag har fortfarande mycket att lära och ansökte därför igår om att få gå en utbildning – Journalistik och digitala medier utbildning – jag hoppas jag blir antagen. Trots många år som toppbloggare och en tidning som idag toppar listorna, känner jag att man alltid kan lära sig mer och utvecklas. Man kan aldrig investera för lite i sig själv och sin utveckling.

En sak jag vill att mina läsare ska ta till sig – låt aldrig någon säga till dig att du inte duger, låt aldrig någon trampa på det du byggt upp och säga att du inte kan. Det kommer alltid finnas människor som inte kan glädjas åt din framgång och våga erkänna det. Lyssna inte på såna människor. Är du bra på något, har du en idé som du brinner för? KÖR, kör så in i bara HELEVETE haha. 

// Ha en fantastisk fin dag 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

8 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *