Samarbeten / PR,  Skönhet / hudvård

Löshår har varit min räddning

Hur mycket betyder hår för er? Klev precis ur duschen och tänkte på hur förändrad min hårkvalité blivit efter att jag fött och ammat två barn. Jag tappade enormt mycket hår och fick känslan av att det blev tunnare. Jag har aldrig varit så bra på att styla håret, det här med coola frisyrer är väl inte min starkaste egenskap. Därför har extensions varit min räddning i livet. Jag har så länge jag kan minnas alltid köpt hem clip on set som jag kan sätta i och ta ur när jag känner för det. Anledningen att jag valt clip on istället för permanent löshår är för att jag älskar känslan att kunna göra sig extra fin vid festliga tillfällen, och hemma kunna vara avslappnad och naturlig. 

Lättare att styla håret
Något jag uppskattar med löshår, är att det är så mycket lättare för mig att se stylad ut “även om jag inte är bra på hår styling”. Att göra lockar i mitt löshår gör alltid att lockarna håller sig längre och ser fylliga ut. Det är ett resultat jag annars aldrig brukar då. En webbshop som har riktigt bra löshår i fantastisk kvalité är Pozehair. Dom har allt från – Clip & go, hårdelar, Tape on, hårträns/hårförlängning, Keratin/nail hair extensions, Micro ring extensions och massa andra tillbehör för att kunna ge ditt löshår bästa omvårdnaden. Dom har även ett stort utbud i färgskalan, alla kan utan tvekan hitta ett löshår som passar deras nyans.

Det är dags för mig att uppgradera mitt clipon set känner jag. Har haft mitt i ca 1 år nu, kvalitén är fortfarande bra, problemet är att jag alltid klipper in mitt löshår i mitt egna för att det ska se så naturligt ut som möjligt. Efter ett år har mitt egna hår hunnit växa en bit och det är dags att uppgradera längden. Kan visa resultat senare när löshåret levererats.

Puss och kram, glöm inte att unna dig det bästa

 

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *