Alla älskar Marbella

Hejsan svejsen, gud va varmt det är i lägenheten just nu, känns som i en bastu. Har öppnat allt för att eventuellt få lite korsdrag, men det står still i luften. Har legat kvar i sängen och tittat på lite youtube för att vakna till liv, b.la såg jag Ida Wargs nya uppdatering från vackra Marbella. Alla verkar bo runt om området dit vi åker när vi semestrar i Marbella. I Videon var hon och handlade i “Svensk affären” som ligger 30 sekunder från huset där vi bor när vi åker ner. Jag har b.la stött ihop med Janni Delers pappa Richard där och sett fler influensers som håller till runt vackra Nueva Andalucia.

Jag längtar tillbaka massor faktiskt. Funderar på att ta båda barnen och Samir och sticka iväg dit nu under hösten. Som ni vet väntar jag på mitt arv som borde varit utbetalt redan förra veckan helst, men det är någon mer arvtagare i släkten som varit lite för seg på att skriva under sin fullmakt för att min systers mamma ska kunna ta mötet på banken och betala ut allt, så nu väntar vi bara på snigeln som inte verkar vilja ha klirr i kassan haha. Så fort pengarna kommer så ska vi 1. göra om vårat hem med all inredning 2. kolla resa till Marbella och komma bort härifrån.

Idag kommer barnen hem igen efter att ha varit borta i två nätter. Igår kväll längtade jag så mycket efter mina pojkar. Har typ börjat få ångest över att ha dom borta. Det var varit så mycket krångel och tjafs varje gång släkten haft barnen, så det har blivit en inbyggd känsla att jag helst av allt inte vill ha dom där längre. Vi behövde dock 2 nätter efter den här sommaren och bara få vila upp våra huvuden, sen har vi bestämt att vi inte kommer låta barnen sova borta något mer, vilket känns skönt, för det är något jag sagt väldigt länge nu, men har gett det chans på chans i hopp om att vi ska kunna känna lugn mellan varven, men när den teorin ändå inte funkat så har vi tagit ett gemensamt beslut att inte be om den avlastningen framöver eftersom det skapat mer stress än lugn.

// Ha en fantastisk söndag

Gillar

Kommentarer