Annabelle Minerals makeup

För några dagar sedan kom en leverans som jag väntat med stor spänning på – Annabelle Minerals. Jag har hunnit testa produkterna vid en sminkning, men glömde fota, så tänkte vi kör på en midsommar makeup ihop med Annabelle Minerals här inne på bloggen.

Produkterna är fantastiska och det känns verkligen som huden andas vid användning. Varje produkt känns lätt på huden och du får en känsla av att vara osminkad.

Min personliga favorit är highlighter då jag älskar allt som ger lite extra flow till huden. Även deras foundation var fantastisk och lagom täckande, precis så man vill ha sin foundation till vardags. Det som jag älskar med Annabelle Minerals är att det går så otroligt mycket snabbare att sminka sig när alla produkter i puderform.

LÄS MER NEDAN:

Annabelle Minerals– Polenbaserad producent av naturlig mineralkosmetika och sminktillbehör för varje typ av hud.

Våra produkter är helt naturliga och består endast av rena mineraler. De innehåller inga parabener, silikoner, konserveringsmedel, parfym eller mineralolja. Annabelle Minerals är allergivänlig kosmetika av högsta kvalité. Vårt smink är något för alla hudtyper och passar både för normal, fet, probematisk, torr, känslig och atopisk hud. Annabelle Minerals skönhetsrodukterna är veganska och vegetariska. Självklart är de ej djurtestade. Vårt erbjudande omfattar mineralfoundations, -rouge, -concealers, -ögonskuggor och -puder samt sminktillbehör såsom sminkborstar, sminksvampar och necessärer.

Radiant Foundationär riktigt grym! Den ger ett utjämnande, täckande och halvmatt resultat med massa lyster. Nästan som en foundation och ett setting-power med skimmer i en och samma produkt. Hörde vi ett amen?

Alla foundations innehåller nämligen något som heter mica -som ger en fin lyster, zinkoxid– som verkar antibakteriellt och hjälper mot små finnar samt titandioxid– som ger perfekt täckning och dessutom 15 SPF-skydd mot UVA-/UVB-strålning. Den täpper alltså inte till porerna och låter huden andas.

Annabelle Mineralsprodukter är helt naturliga, ej djurtestade och veganska – förutom några av ögonskuggorna som innehåller silke.

Annabelle Minerals pigmentrika mineralrougei en lila rosa nyans passar perfekt för personer med ljus porslinhy. Dess pastellfärg ger subtil färg åt kinderna. De subtila småpärlande partiklarna ger huden en fin lyster. Makeupens matta finish garanterar ett naturligt utseende.

Tack vare dess krämiga konsistens kan du lägga puderrouget med en borste och på så sätt undvika missfärgningar och fläckar. Rouget hjälper att skulptera ansiktets kontur och betonar dess färg.

Dess naturliga ingredienser såsom mica, zinkoxid eller järnoxid gör att vårt rouge är antiallergiskt, bra för huden och det framkallar inga irritationer. Våra rougeprodukter, precis som resten av Annabelle Minerals-kosmetika, är helt naturliga och innehåller inga konserveringsmedel. De passar perfekt för alla hudtyper. Dessutom har titandioxid, som är ett naturligt solskydd, 15 SPF mot UVA-/UVB- strålning.

Besök Annabelle Mineralshemsidaoch lär dig mer om produkterna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229