BARR Sweden – organisk hudvård

Fick hem ett härligt utskick från BARR Swedenmed deras omtalade Face Oil och Facial Cream. Ansikts oljan blev bla. nominerad till årets nyhet i Beauty Awards år 2017. Produkterna är organiska och producerade i Sverige. Det bästa “enligt mig” är att det finns en oljaför gravida kvinnor. Jag har själv varit gravid två gånger och vet hur viktigt det är att smörja magen för att undvika hudbristningar.

Förpackningarna känns lätta och fräscha, gillar framför allt trädetaljerna på ansikts oljan som verkligen signalerar den ekologiska inriktningen i produkterna.

BARRs produkter är exklusiva och ekologiska med högkvalitativa råvaror som bas för hudens välbefinnande.

Produkterna är framtagna efter krav och önskemål som är effektiva och skonsamma mot huden. Tron är att naturliga ingredienser är det bästa för att hjälpa huden att må bra. Produkterna är tillverkade i Sverige av en ekologiskt certifierad fabrik och BARR arbetar för att ta fram fler exklusiva produkter med dom finaste råvarorna av hög kvalitet. Inga djur tester är gjorda.

SECRET FOREST – EKOLOGISK ANSIKTSOLJA

Secret Forest Age-defence är en olja som är framtagen för att fungera i alla åldrar. En fantastisk mix olja med underbara toner från dom djupa skogarna. Där av namnet Secret Forest. En lyxig olja som innehåller en hög dos vitaminer och antioxidanter som har en anti-åldrande effekt samt ger näring, balans, förebygger rynkor och rensar fria radikaler.

Oljan återfuktar på djupet, vårdar stressad hud och lämnar huden slätare,mjukare,gyllene och glödande hela dagen lång.

Bra för:

√ Rödnad

√ Porer

√ Fina linjer och rynkor

√ Förlust av fasthet och elasticitet

√ Torrhet

√ Slapp och ojämn struktur

MULTIVITAMIN ANSIKTSKRÄM

Med tiden förlorar huden sina vitala ämnen. De skador som sker i huden visar sig på hudens yta genom torr och känslig hy, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende. Rebalancing Multivitamin Facial cream är en kombinerad dag och natt kräm som uppfyller de flesta behov för alla åldrar. En rik närande kräm som återfuktar, lugnar och minskar rodnad. Porsammandragande och förbättrar elasticiteten för friskare hud. Krämen innehåller Vitamin A,C,E,Niacin(B3),Pro vitaminB5 och rik på Omega. Krämen balanserar hudens fuktinnehåll och ger magiskt resultat. Absorberas lätt och ger ett matt resultat som utgör ett perfekt underlag för eventuell efter följande make up och känns härlig utan kladd när man ska lägga sig.

Bra för:

√ Rödnad

√ Porer

√ Fina linjer och rynkor

√ Förlust av fasthet och elasticitet

√ Torrhet

√ Slapp och ojämn struktur

√ Pigmenteringar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229