Besök på akuten igen

Godmorgon bloggen, är väldigt low key på sociala medier just nu pga. mitt mående. Jag har inte alls mått bra efter operationen och har knappt orkat stå på benen under dagarna. Igår åkte jag till akuten återigen då jag kände att jag nästan höll på att kollapsa efter att jag hämtat barnen på dagis. Proverna såg bra ut, så det verkar som att antibiotika kuren gjort sitt. Däremot var jag uttorkad på insidan av kroppen och fick dropp. Man kunde även konstatera att min öroninflammation kommit tillbaka direkt efter avslutad antibiotikakur, så det blir att kontakta läkaren för att gå och kolla upp vad felet med mina öron är.

När jag inte mår bra fysiskt så får alltid det psykiska sin en knock på köpet. Därför har jag inte orkat blogga eller vara aktiv i magasinet. Känns rätt tråkigt att uppdatera er om mitt mående hela tiden, blir tråkig läsning när någon skriver "mår piss" varje dag. eller har jag fel?

Ska försöka göra mitt bästa av den här dagen och få ordning lite här hemma, allt går i snigelfart just nu och jag hatar det. Tycker inte alls om när kroppen inte funkar som den ska och hindrar mig fysiskt från att göra saker. Men, men bara att lyssna på kroppens signaler och ta det lugnt när det blir för mycket. // Hoppas ni får en fin dag

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Krya på dig <3
nouw.com/eschutz
sweetwords
sweetwords,
Du får krya på dig, hoppas att du ska få må bättre så du kan njuta helt av julen =D
nouw.com/sweetwords