Bjuder inte in någon, stänger mina dörrar

Att det här med sociala medier är en fake ass world är jag redan medveten om. Dom flesta utnyttjar varandra för egen vinning. Se er omkring, dom största influenserna är vänner med varandra, ser ni någon av dom engagera sig i mindre kända personer? Såklart inte, det ger inte tillräckligt med uppmärksamhet. PR byråerna jagar dom mest drivna, dom med flest siffror, något annat är inte intressant att lägga sin tid på. Jag kan fortsätta i en evighet och skriva om alla olika företag och personer i den här branschen som utnyttjar varandra för att själva växa och synas. Att är ett PR trick, tom. vänskpen.. förstå hur fel.

Efter de här med blogbiz grejen, när jag blivit utnyttjad i hela 2 år på min blogg, så känner jag att jag inte litar på någon längre. Jag var öppen för att släppa in rätt personer i min tidning som jag vet är ett vinnande koncept, jag har varit öppen för otroligt många förslag som kommit min väg. Men idag vill jag inte släppa in någon längre. Det är tråkigt att en bransch där folk skulle kunna vara stöttande, ärliga och på riktigt hjälpa varandra uppåt, är en bransch där vi utnyttjar varandra mest.

Jag tänker väldigt mycket på det här med mitt egna lifestyle magasin som jag varit väldigt öppen med och jagat rätt personer att jobba upp det ihop med mig. Jag vet att Rom inte byggdes på en dag, men jag har gett allt tid och tänkt att jag ska visa på alla sätt jag kan att tidningen har potential "vilket jag redan lyckats med". Nu står jag istället här och stänger mina dörrar, så tråkigt, men samtidigt tryggt. Så länge jag inte bjuder in någon i mitt liv eller mina koncept, så kan ingen trampa på det jag bygger upp.

Gillar

Kommentarer

ChristineStefferud
ChristineStefferud,
Så äckligad man blir av sådana människor! Vi som känner till varandra vill och kommer alltid till att stötta, peppa och hjälpa varandra! Det är bara de som är avundsjuka som alltid kommer att vilja en att misslyckas! Men ingen kommer att få den njutningen att se oss bli svaga för vi blir starka av varandra ❤️❤️❤️ Të dua shumë zemra imë nouw.com/christinestefferud
Flisan
Flisan,
finns så mycket falskhet bland människor. jag uppskattar att läsa din blogg eftersom du alltid är ärlig om både bra och dlåiga saker utan att bry dig vad folk tycker. fler som du behövs
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229