Blindtarmen sprack - höll på att dö inatt

Skriver ett inlägg från sjukhuset där jag akut opererades igår. Har berättat för er att jag haft en vidrig magvärk som inte gett sig. Igår var det så illa att jag på riktigt trodde jag skulle dö. Lite ironiskt med tanke på att det var precis de jag höll på att göra. Kom till akutmottagningen klockan 15 igår på dagen där dom röntgade mig samt gjorde en ultraljuds undersökning. Det visade sig att det var något med blindtarmen - förstorad äggledare - vätska i buken. Eftersom dom på akuten hade svårt att säga exakt vad som skapade den vidriga smärtan, så skickade dom mig vidare till Danderyds gynakutmottagning för att ta en närmare titt på äggledarna.

Det visade sig att det inte var äggledarna som var det stora problemet, utan att dom ömmade för att jag hade en infekterad blindtarm som låg och tryckte på dom. Från Danderyd var det dags att åka hem och vila lite "trodde jag" eftersom jag skulle tillbaka till akutmottagningen i Norrtälje klockan 07. Vi han knappt sätta fötterna innanför dörren hemma förs blindtarmen sprack.

OMFG... jag har aldrig i mitt liv haft så ont. Förlossningsvärkar SLÄNG ER I VÄGGEN. Ambulansen fick hämta mig hemma och trycka i mig enorma mängder morfin för att jag ens skulle kunna ta mig upp ur sängen. Morfinet hjälpte ingenting, så dom fick på akutmottagningen efter en lång stund av riktiga plågor ge mig något som jag total däckade av. Vaknade upp i mina egna spyor och dom fick akut kasta in mig på operationsbordet.

Nu har dom tagit plockat bort den spruckna blindtarmen som var anledningen till att den infekterade vätskan hade runnit ut i buken. Dom har fått spola rent, men jag är fortfarande inte bra. Oftast brukar man återhämta sig rätt snabbt efter en blindtarms operation, men den sky höga infektionen gör att jag fortfarande har riktigt ont och rätt tagen. Vet inte när jag kommer hem från sjukhuset. Kommer spendera en natt till här och får just nu antibiotika intravenöst.

Tänkte jag skulle uppdatera er om min frånvaro och varför jag inte varit aktiv något. Vill tacka alla er som stöttat mig i allt som haft med alla tidigare inlägg å göra. Mina läsare är verkligen helt fantastiska, älskar er alla.

Gillar

Kommentarer

Nadja troka
,
Krya på dig❤
Miahacklin
Miahacklin,
Krya på dig💕 om jag inte kommer helt fel ihåg så skrev du inte för så länge sen nåt om att Samir eller nån närstående hade saft nåt om din blindtarm när du hade ont i magen?? O nu hände det, omg😱 massa kärlek till dig💕
nouw.com/miahacklin