bluffsiffror och fejkad bloggstatistik , här kommer 1% av allt

Det kändes som Alexander läste mina tankar jag haft dom senaste dagarna när han publicerade denna text på Facebook ikväll. Hela diskussionen om köpta siffror och bluffen när det kommer till dom stora ikonerna i den här bloggvärlden.

I diskussionen skulle jag även vilja kasta in små privata bloggportaler som marknadsför sin portal genom att erbjuda personer premium platser, skyhöga siffror som toppar den svenska topplistan hos bloggportalen samt erbjuder pengar medan bloggarna sover. Yes ni läste rätt.

När jag började nosa på det här efter att själv ha legat under bloggportalen då mina siffror sköt i höjden, men interaktionerna på bloggen minskade drastiskt så blev jag hotad på mail. Man skulle börja sprida privata konversationer och se till att jag blev svartlistad hos eventbolagen, läs inlägget om hoten här och fortsättningen med trakasserierna här . Vilken seriös företagare beter sig så? Som jag skrev i det inlägget får dom gärna svartlista mig, då jag tycker sanningen ska fram.

Under kvällen idag "innan" Alexander av en slump publicerade sitt inlägg på Facebook blev jag återigen kontaktad av bloggare från den portalen, jag tror det är ca 6-7 stycken nu på 3 dagar som kontaktat mig privat och givit mig en massa information om vad som hänt och vad denna person snackat om bakom ryggarna på sina bloggare. B.la har hon kontaktat alla för att varna om mig, sagt att jag köpt mina siffror samt kallar mig lögnare, fast det i själva verket är min interaktion med henne som gjort att siffrorna ökat. När mina siffror sjönk så sa hon: Skriv ett inlägg om mig så skriver jag ett om dig. Sagt och gjort, efter bara något dygn ökade siffrorna och jag hamnade högt upp på topplistan igen. Ändå vill hon påstå att jag köpt dom, vem fan är lögnare.

under ser ni 3 av de inläggen som fortfarande fanns kvar!
Säg mig någon som är bra på det här med statistik och google SEO. Om man hamnar på topplistan i Sverige med över 50-60.000 besökare i veckan, kan man försvinna under en natt? Och vad betyder det när de står 40.000 besökare hos bloggportalen, men noll på google när man börjar sortera vad som är äkta besök och inte "se print nedan". Från den 23 okt så flyttade jag min blogg hit till Nouw igen och helt plötsligt funkade statistiken igen. Jag sjönk dock på bloggportalen, men ökade med äkta besök hos google.

VART FAN HAR ALLT VARIT ÄKTA NÅGONSTANS!
Blir så jävla förbannad på dina lögner och hur du hanterar allt det här med dina bloggare. Se bara hur du bemöter dom och vad du snackar om privat bakom folks ryggar, du är ju på riktigt sjuk i huvudet. Och du sitter och kallar mig förvirrad och lögnare. Usch


Här är prints från "bloggportal skaparen" när hon skrev om mig. Mina inlägg är dock borta eftersom när jag flyttade tillbaka min blogg hit så blev skaparen butt Hurt och gick utan lov in på mitt wordpress konto och raderade hela kontot med inlägg - därav har jag inte allt mitt bloggmaterial kvar här inne.

Hon ifrågasätter sina bloggares diagnoser till andra bloggare, kallar någon för efterbliven mamma - ja listan kan göras lång. En efter en hoppar av portalen och alla kontaktar dom mig för att säga: Angelica du har rätt.


Dom bekräftar att deras statistik gått från 10 läsare till 13.000 i veckan över en natt, för att sedan sjunka lika snabbt. Svaret dom fått är att det är servarna som krånglar "därför sjunker trafiken". Ni ska få se några prints här under "namnen är strukna i respekt mot personen jag pratat med".

Detta är inte ens 1% av vad jag har för nått på denna person. Och vi ska inte prata om hur mycket hon ville ha mitt magasin hos sig. Tror hon var på mig 100 gånger om att flytta mitt älskade koncept till henne. Hon skulle göra mitt magasin så stort, så mycket läsare, skulle tjäna så mycket pengar... wow. Jag försökte hela tiden säga nej lite snyggt, för magasinet för mig är heligt. Jag har byggt upp det från grunden själv, hela designen allt.

Se prints under:

Som jag skrev ovan detta är bara en bråkdel av allt. Jag har lovat att ni ska få ta del av hela historien och allt vi hittat. Men som jag sagt så måste allt komma ut rätt. Här inne på bloggen ventilerar jag mest av mig när jag blir arg och frustrerad, vilket jag är ikväll. Alexander gav mig en jävla spark i baken med det där inlägget. Känner mig helt taggad på att vara med och krossa den här jävla bubblan "som jag tyvärr själv tagit del av".

Over and out.

#bloggbevakning #bloggare #bluffsiffror #premiumbloggare

Gillar

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Hej väljer att vara anonym hoppas det är okej. Jag hade en blogg på blogbiz jag också. Jag lämnade när jag insåg att något stod galet till. Kvinnan du pratar om kontaktade mig och lovade mig att jag skulle tjäna pengar medan jag sover och att jag skulle bli bloggkändis. Hon sa att hon skulle ge mig 11 tusen besökare i veckan genom blogbiz. På bara några dagar hamnade min blogg på topplistorna hos bloggportalen men jag förstår inte varför ingen av 11tusen besökare kommenterade. När jag lämnade så hände samma sak med mig som du säger mitt konto på wordpress raderades så jag inte kom åt allt jag hade där inne, många inlägg gick förlorade 😟 när jag lämnade sjönk mina besökare från 11tusen till bara 20 i veckan för jag har aldrig varit någon stor bloggare. Tack för du delar med dig och står upp för sanningen ❤️
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Men fyfan vad fult.. hur kan man göra så!!
bra du delar med dig och av dom anonyma.. fyfan man blir så arg.starkt att ta upp sanningen ❤️❤️❤️
nouw.com/paulinarodhe
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229