Din jävla blatte, ta dina barn och din familj och stick tillbaka till ditt hemland

Vilken natt vi hade, klockan 04 i morse flippade Samir ur på grannarna. Dom har sedan i våras haft tendens att sitta på balkongen till tidiga mornar och skrika som idioter, kasta flaskor och häva ur sig rasistiska åsikter till höger och vänster. I flera månader nu har vi behövt natta om våra barn som konstant vaknar av livet. Inatt ledsnade vi ! Samir satte på sig jackan, gick ut och konfronterade dom. Vet ni vad dom häver ur sig ??

- Din jävla blatte, ta dina barn och din familj och stick tillbaka till ditt hemland, jävla invandrare.
- Mina barn är 2 & 3 år.
- Vi skiter i dina jävla blatte barn

Vidriga jävla rasister, det är fan de värsta jag vet. Vad dom inte har en aning om är att hans kvinna "jag" är Svensk och barnen halvsvenskar. Inte för att det ska spela någon roll, men folk häver ur sig sina vidriga åsikter utan någon som helst fakta.

Det är sällan jag hatar på saker och ting, men rasism är något som triggar igång varje hatisk tanke i mig. Outbildade idioter till människor. Det är lätt att peka finger på människor bara för dom inte har samma kulturella arv som vi har. Det är lätt att häva ur sig orden "blatte" för att känna sig överlägsen. I min värld är såna här människor inget annat än patetiska, riktiga smuts.

Hade det varit skillnad om jag som "svensk" hade gått ut mitt i natten för att säga åt dom? Antagligen, då hade dom väl talat lugnt med mig och bett om ursäkt , så ska det inte behöva vara. Istället började den där vidriga rasisten och hans fulla flickvän kasta glåpord, kallade min man upprepade gånger för : invandrar jävel, blatte jävel och drog även in våra små barn i den rasistiska diskussionen. Usch jag blir spyfärdig på människor som lever i sin rasistiska lilla bubbla. Tacka vet jag min fantastiska man och hans underbara kulturella arv, jag är enormt tacksam att få dela mitt liv med honom.

Som tur är har jag en man som inte blir kränkt av såna här svin. Dom hade nog ingen aning vem dom försökte göra till åtlöje och förminska inatt - Just saying.

Nu: Kaffe och storstädning medan två åringen sover middag.

#rasism

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229