Drama på sociala medier: ska offentliga personer ta mer skit?

Tänkte nästan skriva godmorgon, men när jag tittade på klockan så insåg jag att tiden flugit iväg. Har haft fullt upp hela förmiddagen, massa jobb med tidningen. Känns skönt att vara igång igen efter julledigheten. Tyvärr verkar det nya året inte alls startat lika bra för alla. Jonna Lundell är i drama med Facebook gruppen Mammor United. I tidningen kan jag inte gå ut med mina egna tankar och funderingar, utan måste hålla mig saklig. Men på bloggen kan jag yttra mig personligen om jag känner för det.

Som ni vet är jag administratör för en av Sveriges största tjejgrupper - Girlsquad. Därför blir jag illa berörd när andra administratörer i andra grupper kränker folk pga. status. Jonna Lundell må vara offentlig, men betyder det att hon förtjänar all skit som kastas på henne? Frågar ni mig så är svaret NEJ. Man ska inte behöva stå rakryggad och bli matad med skopor skit bara för man är igenkänd "offentlig". Det är tragiskt att det finns människor som tycker det är okej. Konstruktiv kritik är en sak, men att anse att Jonna bara ska sitta där och ta emot skit för att hon och hennes man driver en känd YouTube kanal är idiotiskt. Hon är lika mycket människa som du och jag.

Jag kan själv relatera till problemet. Jag har fått höra och ta emot mycket skit i och med mina år som bloggare. Det är sällan folk ger en klapp på axeln och säger att man gör något bra eller bara är genuint glada för att man trivs och älskar det man gör. Istället får man höra en massa jävla skit hela tiden, folk försöker konstant förstöra. Ibland har dom lyckats och andra gånger inte. Som sagt är man inte mer än människa och det kan vara svårt att borsta av sig all skit. När folk missunnat mig de jag strävar efter och älskar så har jag på riktigt blivit ledsen - jag är bara mänsklig.

Så jag förstår Jonnas reaktioner på sån här skit. Folk är tvungna att påpeka alla deras misstag och nedvärdera dom. Herregud, lätta på trycket lite, alla kan göra misstag, säga fel saker, det betyder inte att man inte kan lära av sina misstag, förändras ju äldre man blir och göra rätt för sig. Patetiska människor som sitter och letar fel i andra hela tiden istället för att se sig själva i spegeln. Kan slå vad om att alla människor som alltid måste leta fel och kränka, är dom som saknar mest livsglädje.

Det här stolpskottet till administratör borde tänkt 10 gånger innan hon skrev den där kommentaren och samma till tjejen som startade hela dramat, hur tänkte hon när hon skrev så missvisande information? Snacka om att inte ha alla indianer i kanoten - Läs artikeln här.

Gillar

Kommentarer

Tess
Tess,
Suck! Människor alltså gud vet hur ofta man fått höra man är en mytoman psykopat hor bla bla bara för att jag är mig själv och offentlig! Nej att vara offentlig innebär inte att vi ska behöva ta en massa skit - fucking no hell! blondinas.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229