En avkopplande vinkväll efter en vecka med ångest attacker

Igår kväll fick vi ledigt från båda barnen, jag kan inte beskriva i ord hur mycket det behövdes. Ett dygn känns verkligen för kort, men bättre än ingenting. Första kvällen på länge som jag och Samir kunde korka upp en flaska rött vin, laga lite mat ihop och bara njuta av varandras sällskap.

I veckan som var trillade jag tillbaka lite djupare i min utmattning igen. Det sägs ju att om man hamnat i en djup och långvarig utmattningsperiod så är risken för återfall stor. Det har jag fått känna på kan jag lova. Hade en hel vecka av panikångest och gråt attacker. Detta resulterade i att Samir igår såg till att vi fick ett dygn helt ledigt från barnen. Vad gjorde jag utan honom i mitt liv? Han är den enda som på riktigt bryr sig och försöker på alla sätt han kan att göra mig frisk från mitt tillstånd. Det finns ingen annan som vill se och förstå. Jag kan inte kräva att omgivning ska kunna sätta sig in i mitt tillstånd, men ibland önskar jag att dom förstod.

Igår gjorde jag ingenting av dagen. Satt och redigerade lite bilder, tittade på några episoder av crime dokumentärer och somnade en stund. Under kvällen korkade vi upp lite vin och bara kopplade av - Precis vad jag behövde kände jag. Efter en natts sömn ska jag nu försöka ta till vara på dom sista timmarna innan barnen kommer hem igen. // puss och kram

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh det där vinet ska ju vara riktigt gott och så skön avslut på kvällen
nouw.com/sweetwords
Jellicas
Jellicas,
Jag gillade faktiskt vinet riktigt mycket. Jag är inte en rödvins drickare, men det här gick ner utan problem 😃
nouw.com/jellicas