Exklusiv intervju med stjärnskottet Lellow - Första Klivet

Ursäkta frånvaron mina älskling, men jag har varit överöst med jobb de här dagarna. Först och främst så har Flashmagazine fått sig en riktigt 2020 makeover. Har suttit och designat i en hel vecka för att få allt klart. Och jag måste faktiskt ge mig en klapp på axeln och säga - WOW ANGIE du har överträffat dig själv.

Även Svenskhiphip som är vårt magasin har nått riktigt bra resultat. Rapartister runt om i Sverige har börjat göra shout out på Instagram åt oss vilket jag är enormt tacksam över.

Men det stannar inte där. Igår åkte jag in till centrala Stockholm för att möta stjärnskottet Lellow för en personlig intervju samt fotografering. Allt blev så bra och den 14/1 "i morgon" publiceras intervjun hos Flashmagazine. Vi har även fått svar på Sveriges hiphop Queen Linda Pira som kommer ställa upp på en kommande intervju hos oss.

Jag är ledsen över frånvaron från bloggen just nu, jag försöker hålla 100 bollar i luften, men jag lovar att jag kikar in mellan varven och uppdaterar er om livet. Följ oss på instagram annars @flashmagazine.se eller @svenskhiphop.magazine // Hoppas ni har det bäst

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229