F.Ä.R.G collection everyday palette

Vilken trevlig överraskning som låg i posten idag. Ett pressutskick från ingen annan än bästa F.Ä.R.G. Vi träffades på Stockholm Beauty Week i våras där jag fick chans att testa lite av deras produkter och chans att prata med tjejerna. Pressutskicket innehöll deras nyhet everyday palett och jag säger bara en sak – WOW!

Beskrivning

Everyday Palette 2.0 – använd denna fina vardagspalett i varma toner till highlight, rouge, ögonbryn, eyeliner och kombinera för flera olika ögonsminkningar. Till vardagssminkningar har den här paletten allt du behöver, och du kan dessutom använda den för att med en svart sotning förvandla din dagslook till en kvällslook. FÄRGs matta skuggor är hyperflexibla och kan användas som eyeliner om du fuktar en pensel med vatten och tar upp skugga. Blanda dem med BASEoch få fram cremerouge eller vilken läppfärg du vill. Blanda dem med våra LÄPPGLANSför en glossig finish i valfri färg.

Spegel i locket. Färgerna kommer i refills (2,5 g). Du fyller enkelt din palett själv. Färger i paletten från vänster till höger: Lakrits, Brons, Pirrig, Peppar, Nougat, Vanilj

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229