Folk varnar mig, men jag är inte rädd för denna kvinna

Godmorgon, kaffet smakar ljuvligt denna morgon. Vaknade upp och trodde inte alls klockan var så mycket, 09.30 dags att kliva upp. Gillar inte tanken på att vakna försent, 30 minuter kan ge mig enorm stress. Jag har ett visst antal timmar per dag att kunna få så mycket som möjligt ordnat, förlorar jag så lite som tio minuter av dom timmarna blir jag sjukt irriterad. Men kaffet är kokat, persiennerna är uppdragna, ingen sol som lyser in genom fönstret idag dock, men det känns som en good Day anyway.

Vilken enorm respons på inlägget jag skrev inatt. Varför skriver jag om detta, vad får jag ut av det kanske några undrar? Jag ska vara 100% ärlig mot er, tro mig eller ej - Mig ger det inte så mycket, jag har fått kasta fram mina egna brister i allt detta också. Har fått ställa mig rakryggad och förklarat att även jag blivit lurad, haft bluffsiffror, samt gå ut med privata konversationer som egentligen är personligt. Att det känns bra att skriva av sig är däremot ett faktum, men det känns någonstans i allt kaos som en lättnad att jag kunnat spräcka den här bubblan som även jag simmar runt i. Att jag kan komma ut rakryggad och visa upp mitt riktiga jag igen som jag saknat länge här på bloggen.

Någon lurade mig när det kommer till mitt bloggande, så givetvis öser jag ur min mina tankar här. Det som däremot driver mig extra hårt är alla dessa bloggare som blivit lurade eller fått skit snackade om sig. Vad har dom gjort denna kvinna för att bli behandlade med den lilla respekten? Jag blir så fruktansvärt arg på sånt, och det är dom jag faktiskt står upp för. Om ingen sätter ner en fot och säger: nu får det vara nog, hur många fler ska hon hinna lura ? Inte nog med alla bloggare på sin portal hon baktalar och snackar om, även sin gamla kollega fick jag veta igår. Anklagar henne för stöld och liknande. Ja jag har varit i kontakt med henne under morgonen och givit henne den informationen som kommit fram.

Jag är långt ifrån felfri, alla människor har sina brister och fel. Många hade kunnat säga: Men Angie du har ju sagt det här, gjort sådär osv. Såklart, jag är mänsklig. Men jag snackar inte om oskyldiga människor och anklagar folk utan fakta. Allt jag skriver av mig kring i bloggen har jag bevis för och därför kan jag stå rakryggad i detta. Behöver jag kasta fram dom så gör jag det. När jag får höra saker hon sagt om mig till andra bloggare, så kommer jag att försvara dom lögnerna här inne - svårare än så är det inte.

Har fått många varningar dom här dagarna att hon kommer slå tillbaka mot mig och att jag borde vara anonym. Jag är inte rädd för denna kvinna, hon kan hota bäst hon vill, hon kan hacka sig in på min blogg och stänga den "jag startar en ny", hon kan baktala mig, komma till min dörr och hota mig privat, vad hon än tänker att hon kan göra mot mig så är jag inte rädd för henne.

Jag anser att såna som hon inte ska få driva såna här företag på nätet. Hon kan koka kaffe och servera gifflar hela dagarna, men att integrera med folk på nätet och lura dom på deras drömmar, där borde någon säga stopp. Jag kan slå vad om att jag bara är först ut att sätta ner foten, i sinom tid kommer fler förstå att detta är något som dom borde kika närmare på och faktiskt sätta stopp för.

Får jag statistik när jag skriver om detta, undrar nog många?
Såklart det ger statistik och läsare, men den siffran är inte hållbar och det är inte därför jag öser ut mig kring detta. När alla korten är lagda på bordet så kommer folk inte kika in här igen. Så snacket om att jag gör detta för att bli känd kan många i branschen spricka hål på redan nu, vi vet att det här är ett ohållbart koncept "även jag vet om det". Något som däremot är hållbart är att vara sig själv, öppen och ärlig - och det är något som genomsyrar dessa inlägg jag skriver.

Ha en fin dag

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Handlar de om de med bloggbliz portalen ? nouw.com/jagochminahjärtan
Jellicas
Jellicas,
Du har rätt ❣ kram
nouw.com/jellicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229