FÖRBANNAD: Är din partner sugen, tacka inte nej, bit ihop !

Vissa människor borde man vira 3 varv silvertejp runt munnen på, för att rädda personer att bli itutade idiotiska tankar och värderingar.

Hannalicious och Lojsan, som tillsammans har podden "Måndagsvibe", har fått kritik för deras senaste poddavsnitt.

Lojsan svarar på hur man håller sexlivet spännande och svarar: "är din partner sugen, tacka aldrig nej, oavsett om du inte är det. Absolut att man ska lyssna på sin egna kropp ... man kan säga nej någon gång, men när han väl vill, bit ihop."

Jag vet inte hur många unga tjejer som lyssnar på deras podd, men jag kan tänka mig att det är många. Stora influencer tjejer "förebilder för många". Att tuta i unga tjejer att man inte bör säga nej till sex när ens partner är sugen, kan ha varit det mest idiotiska uttalandet jag hört på länge.

Att ställa upp på sex trots att man inte vill är att utsätta sin kropp för ett övergrepp. Att bara gå med på de trotts att man inte vill kan leda till fysisk smärta i vaginan som kan bli permanent och även psykisk ohälsa. Ett totalt sjukt råd till kvinnor

Jag har ett och annat att säga de här unga tjejerna, och det innebär inte att dom ska sära på sina ben så fort pojkvännen har ståfräs. Nej sex handlar om lust "din lust" inte någon annans. Ibland infinner sig inte lusten samtidigt och det är inget fel med det. Om din partner inte kan acceptera att du säger nej när du är trött, sjuk, mår psykiskt dåligt, har tankarna på annat, då är det ingen pojkvän att hänga fast vid. Om en relation enbart är uppbyggt på att behaga sin partner sexuellt, då är relationen värdelös i slutändan.

Har jag någon egen erfarenhet ?
Ja det har jag och i mitt fall är den psykiska hälsan samt livet som småbarns mamma till två pojkar boven. Jag har som mina veteran läsare vet gått runt med en flera års lång utmattning. Detta har drabbat ALL lust, även sexlusten. Jag har i dagsläget inte något stort behov av den biten och säger utan att ha dåligt samvete NEJ när lusten och orken inte finns. Livet med barn kan vara tröttsamt, långa dagar med blöjbyten, skrik och städning "är mamma till en 2 & 3 åring". Det sista man tänker på när kvällen kommer är att behaga sin man. Jag säger inte att det är så 7 dagar i veckan, men man måste få säga ifrån när orken inte finns där efter en lång dag.

Allt är inte som det ser ut på bild och det tror jag många har börjat förstå. Stora influencers målar upp livet som smärtfritt, relationen är perfekt, livet som mamma är en dans på rosor, allt är välstädat, fina miljöer, de perfekta vännerna, romantiska resor, vackra kläder och smycken, PERFEKT SEXLIV!

Ren jävla BULLSHIT! Jag har varit influencer många år nu, jag lider av psykisk ohälsa, men har samtidigt foten inne i den där såkallade "glamourösa världen" där man målar upp ett felfritt liv med vackra bilder och förskönar sina texter. Ett enda stort luftslott. Och sanna mina ord när jag säger att dessa perfekta damer som toppar blogglistorna också gråter sig till sömns, känner sig värdelösa mellan varven eller har NOLL lust till att sära på sina ben. Problemet är bara att man inte talar högt om det - för den där perfekta fasaden är så enormt viktigt att hålla uppe.

Jag har en fråga till dig @lovisawallin , som förövrigt är denna portals näst största bloggare med hela + 260.000 läsare i veckan, hur tänkte du? Vet du var psykisk ohälsa är för något och hur det drabbat hela kroppens funktioner? Att sexlusten är bland det första en depression suddar ut. Vet du hur det känns för de kvinnor som dagligen går runt och saknar sin sexlust och önskar orken till att behaga sin man fanns där? Men dom måste få säga nej för att det finns viktigare saker i livet att värna om "den psykiska hälsan". Du som har barn själv, har du aldrig lagt dig på sängen efter en lång dag och känt: fyfan det sista jag orkar göra nu är att sära på mina ben för att min man ska vara nöjd? Om inte så är du onormal, det finns ingen levande människa som orkar leva sitt liv med kravet på sig att behaga andra hela tiden. Vad hade hänt i din relation om du sa nej dom gångerna du inte orkade eller hade lust, den hade varit intressant att få svar!

Om du inte kan känna friheten att säga nej så tycker jag mer synd om dig, än dom kvinnor som faktiskt vågar neka män deras behov och visa tydligt när dom inte har lust.

Skulle lusten hos kvinnor öka, när vi ska bita ihop och bara ställa upp? Känns mer rimligt att sexlusten skulle dö ut när man går emot sig själv. Hade jag personligen särat på mina ben fast lusten inte fanns där, så hade jag dödat min syn och känsla för sexlivet. 

Jag är trött på att vi kvinnor förväntas att behaga män sexuellt, och jag är ännu mer trött på kvinnor som pushar andra kvinnor till att det det är precis så vi bör agera. Hur vore det att visa unga flickor att det är okej att äga sin egna kropp, att säga NEJ när dom inte vill och känner för det? Hur vore det att läsa på lite om hur psyket och kroppen hänger ihop och förstå varför vissa kvinnor och män också för den delen, inte har lusten alla gånger.

Du har skrivit ett förlåt inlägg på din blogg, men jag hade hellre sett ett inlägg där du verkligen formulerar VARFÖR det var fel av dig att pusha kvinnor till att sära på sina ben när deras män har behovet av att tömma sig. Jag hade velat läsa ett inlägg där du faktiskt visar att du förstått VARFÖR det är viktigt att varje kvinna har rätt att säga NEJ när lusten inte finns där. Hade velat se dig skriva att ingen man som inte kan ta ett NEJ är värd din kropp och din tid i sängen. Och jag hade velat se dig skriva ett inlägg och förklara varför du anser att du inte kan neka din man sex, men jag förstår att det är en privat sak. Jag tror bara att många av era lyssnare / läsare hade förväntat sig en mer grundlig förklaring.

// Det var allt från mig


#followmenouw #follow #toppbloggare #bloggare #influencer #sex #samlag ​​#bloggbevakning

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind
Lillan Kind ,
En del människor är så dåliga förebilder för unga kvinnor att dom nästan borde bli förbjudna att agera influencers. Det är beklagligt och tragiskt att kvinnor i modern tid kan uppmana andra unga kvinnor att låta sina kroppar utnyttjas. Usch säger jag!!varapavag.se
Tess
Tess,
Bra skrivet av dig! Förskräckligt att "förebilder" för unga tjejer uppmuntrar till att i princip göra övergrepp på sig själv. Sex ska komma av lust och passion från BÅDA. highlandertess.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229