Förfrågan om att vara modell i en photoshoot I USA "Las Vegas"

Godmorgon bloggen, har varit igång sedan 07 i morse. Lämnat barnen på dagis, fått upp lite artiklar samt ett samarbete i Flashmagazine, gått igenom mailen, som hade en rätt rolig förfrågan. I mailet stod det:

Vi älskar ditt utseende och är intresserade av att arbeta med dig på under 2-dagars photoshoot i Las Vegas den 10-12 april i Las Vegas "Nevada". Vi letar efter varumärkesambassadörer för marknadsföra nya Beautifulmodel-kosmetika. Se kontraktet i bifogad fil. Beautifulmodel kommer täcka alla kostnader för flygbiljett, hotell, hår, makeup och kläder och du kommer få ersättning med 50 dollar per dag för arbetet.

Med handen på hjärtat så har jag så otroligt svårt att posera framför andra än min man när det kommer till foto och så är jag alltid lite frågande till såna här mail, kan ju faktiskt vara bluff mail. Men hur awsome hade det inte varit att åka till Las Vegas för en photoshoot, det är ju verkligen en dröm som skulle kunna gå i uppfyllelse för många. Livet handlar ibland om att utmana sina rädslor för att komma över dom. Jag drar mig gärna från att posera på röda mattan när vi är ute på event, galor och premiärer, smyger gärna förbi lite snabbt och använder mig helst av mina egna tagna bilder under tillställningarna. 

Jag ställer mig ändå lite frågande till mailet.. finns så mycket bluff skit now days med bedragare som försöker tjäna pengar på folks drömmar. Vi har ju ett exempel jag tagit upp på bloggen nyligen, som kommer komma mer info inom kort. Tro mig jag har inte lagt ner den saken, det ska bara bli bra när jag väl går ut med det. // Ha en fin dag

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Men waoow smickrande ändå, samt som du säger, man kanske ändå ska vara vaksam, man vet aldirg som sagtnouw.com/sweetwords
artibus
artibus,
Men wow 😍nouw.com/artibus
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229