Första snön

Ligger vaken sedan 02.30 inatt. Somnade redan klockan 20.00 ihop med Ledri "yngsta sonen". Finns inget bättre än att somna tätt ihop med sina barn, sover som en vaggad bebis. Tyvärr sover jag inte så länge som jag önskar, så vaknade mitt i natten istället. Har legat nedkrupen i sängen med myslamporna tända, kokade en god kopp kaffe och vipps så föll snön utanför. Älskar när första snön faller, det finns någon speciell känsla i det, kan ni relatera till den känslan?

Dom senaste åren har min julkänsla försvunnit, även vår, sommar och höst. Jag kan med handen på hjärtat säga att det är en sorg att så många stunder i livet inte givit mig glädje som det en gång gjorde. Samtidigt blir jag mer fast besluten att försöka jobba tillbaka livsglädjen igen. Jag vill inte vara den som sitter och tittar på när alla andra lever i nuet och myser, jag vill vara en av dom.

Jag har funderat mycket fram och tillbaka och är fast besluten att göra en del ändringar privat. Vissa saker kommer jag inte skriva om här på bloggen, ibland behöver man få ha vissa saker privat. Kanske att jag öppnar upp någon dag, men då ska jag ha vänt livet i rätt riktning och kommit vidare på rätt bana. Jag har länge känt att jag behöver komma vidare i livet, våga omfamna mitt nya jag och släppa det gamla.

Nu: fortsätta mysa och titta på lite YouTube innan det är dags att göra barnen redo för sista dagen på dagis innan vi tar helg.

Gillar

Kommentarer

Flisan
,
Godmorgon fina Angelica ♥️ snön föll här under natten också så himla mysigt.
Ha en fin dag vackra du
Jellicas
Jellicas,
Godmorgon Flisan, va mysigt hoppas du får en mysig vinterdag 😃 ♥️
nouw.com/jellicas
Miahacklin
Miahacklin,
Jag får oxå en viss känsla när första snön faller ner, ibland lite nostalgisk. Jag e en vintermänniska, älskar när det e lagom kallt ute o snön "knaprar" under skorna.
Jag e helt säker på att du kommer att klara göra de förändringar i ditt livet som du känner att du vill o behöver göra, har nog aldrig stött på en mer driven människa som du o jag e nästan avundsjuk på dig ang det, jag själv har tappat all driv..KA ske jag hittar mig tillbaka till det när jag mår bättre. Hoppas du o dina fina killar får en underbar helg💕
nouw.com/miahacklin