Friends Table by d.brand x friends

Vilken kväll vi hade på d.brand x Friends nya koncept Friends Table på Fridhemsgatan 43 i Stockholm. Vår älskade vän Damon “grundaren till d.brand” har ännu en gång slagit på stort och gett sig in i restaurang branschen med ett “MER” än lyckat resultat. På plats blev vi bjudna på drinkar i toppklass och fick bekanta oss med miljön inne på unika Friends table.

Friends Table

När du kliver innanför dörrarna på Friends Tableblir du tagen av den unika och coola miljön. Till vänster om dig ser du den stora baren som i sin tur ansluter till den härliga middagssalen. Jag älskar färgerna grönt som matchar de guldiga och svarta detaljerna. Hela middags delen ger en känsla av lugn och ro – Grönt är skönt!

Ett koncept som jag älskade med Friends Table är att man kan skapa event,

företagstillställningar, mingel samt after works. Ett perfekt ställe om jag som influenser skulle vilja ordna något extra utöver för mina kolleger i branschen. Även ett ställe att ordna med grupp träffar genom Girls Edition där jag är admin. Damon är min högra hand och är den som kommer se till att det blir perfekt den dagen jag roddar i nått.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229