Hålla isär mitt vanliga bloggande med all denna drama

Godkväll i höstmörkret .. vilken dag jag haft, legat och vridit mig av magsmärtor, gjorde så ont ett tag under förmiddagen at jag spydde som en gris. Samir och mamma oroar sig alltid för blindtarmen, men min erfarenhet dom sista gånger jag fått sån här akut värk, är att det är systor som spricker eller ägglossning. Jag hade aldrig ont på de här sättet förr, men efter jag fått barn har mycket med kroppen förändrats. Har fortfarande så pass ont att jag knappt klarar av att ställa mig upp ur sängen, så jag får helt enkelt ligga nedkrupen och ta det lugnt tills allt ger sig.

Igår var jag så arg på den där patetiska författaren Birgitta. Hon har hotat mig med att publicera inlägg på sin blogg där hon läcker ut min mans domar. Det är inget som är hemligt med de, hade gärna skrivit om såna saker tidigare, men eftersom det är hans liv har jag inte velat ta upp det utan hans lov om ni förstår. Hur som helst, hon hotade med att läcka saker om jag skrev en sak till i min blogg. Ni som känner mig vet att jag inte tolererar hot. Men istället för att kasta ur mig allt här inne på Jellicas dag ut och dag in, så startade jag en sido blogg där jag kan häva ur mig hur mycket skit jag vill, när jag vill utan att det tar över mitt "normala" bloggande om ni förstår. Dessutom driver en ny blogg ingen direkt trafik, så det är bra. Ska föra över alla dom inläggen dit. Sen får ni bestämma om ni vill följa mig där och lusläsa om allt eller om ni vill läsa om mitt "vanliga" bloggande. Smart tycker jag. På så sätt håller jag isär drama och mitt riktiga liv. Jag varnar för en mindre rumsren blogg, blir jag förbannad så blir jag och då håller jag oftast inte tillbaka. Tråkigt att behöva bli arg på människor, men ibland behövs det. Jag har tröttnat på att hela tiden hålla tillbaka alla mina känslor i bloggandet. Går någon på mig så tro fan att jag kommer häva ur mig ett och annat, och går någon på min familj då släpper jag alla hämningar. Vissa kommer tänka "onödigt" och det är helt okej, medan andra kommer tänka "you go girl". Det är ett fritt val att följa den bloggen, inget kommer kastas upp ofrivilligt här inne i era ansikten. Och detta gör jag i respekt för alla mina läsare.

Kan säga att det är väldigt många som inte är så lyckliga på Birgittas hot om min mans handlingar och även grundaren som tog sig friheten att skicka mail till alla bloggare på portalen där hon skriver att Samir och Angelica är kriminella. Kunde inte blivit mer fel, med tanke på att det inte är mina handlingar, så vart är jag kriminell någonstans? Men jag är inte den där typen som springer och skriker efter polisanmälningar så fort någon kliver på mina tår. Det skulle absolut kunna vara anmälningsbart när grundaren för en bloggportal använder min mans handlingar för att svarta mig som person "använda mitt namn". Jag kommer skriva om allt som har med detta å göra på ett typiskt "Jellicas" sätt. Efter att ha pratat med min man om allt igår så sa han: det är bara att skriva älskling, det är ändå ingen hemlighet.

Läs inlägget på nya bloggen istället.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229