Har flyttat in i min nya kofta

Vilken huvudvärk jag vaknade med i morse, men efter 3 ton kaffe är den som bortblåst och energin på topp igen. Sov lite längre idag efter en vaken natt med Samir och tjejerna i gruppsamtal. Älskar våra nätter när vi alla sitter och snackar och skrattar. Inatt var en sån natt jag bara inte kunde lägga på, skratta så jag vek mig.

Torsdag idag, blir en lugnare dag "tror jag". I morgon ska jag ta mig ut för att fota ett samarbete som kommer inom kort med Shein. Leveransen kom under gårdagen och wow jag är super nöjd verkligen. Många på nätet frågar ofta om Sheins kvalité på kläder eftersom kläderna är så pass billiga. Jag var också skeptisk i början, men jag kan med handen på mitt hjärta säga att leveransen jag fick igår var amazing. Flyttade in i min nya kofta och har bott i den sedan igår, jag älskar den. Men jag kommer skriva mer om samarbetet när det är dags för publicering. Glöm inte att gå med i tjejgruppen Girlsquad där jag kommer hålla en live om produkterna med aktuella rabattkoder.

Nu: dricka mer kaffe och jobba lite med magasinet, sedan storstädning.

Gillar

Kommentarer

Nadja1984bastad
Nadja1984bastad,
Hej så du är vän med Samir badran eller en Annan Samir jag tycker om hans musik med snygga Viktor nouw.com/nadja1984bastad
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229