hemma från sjukhuset

Då var man hemma igen, nedkrupen i sin egna säng. Fortfarande ont och staplar mig fram efter operationen, men jag hoppas att antibiotikan ska få bort de sista varet som samlats i buken så att jag blir 100% rörlig snart. Sjukhuset skulle se om dom hade plats för att behålla mig en natt till, men jag valde att skriva ut mig själv vilket var helt okej för deras del eftersom man kopplade bort mig från den flytande antibiotikan som man gav mig genom blodet. Nu ska jag äta två olika sorter i tablettform de kommande fem dagarna, och det kan jag lika gärna göra hemifrån.

Har sovit så mycket idag, sov knappt en blund dom senaste tre dagarna. När jag kom hem rasade jag ihop i min älskade säng och har sovit fram tills nu 19:49 på kvällen. Antar det blir en sömnlös natt framför mig, men när man är sjuk orkar jag inte tänka så mycket på rutiner, man sover när man kan och är vaken när man orkar. Vilken tur att jag har bloggen som jag kan roa mig med när det blir lite för tråkigt. Skönt i alla fall att vara hemma i min älskade oas, det finns ingen plats i världen som jag värdesätter mer än hemmet.

Hur mår ni?

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh krya på dig och såklart skönt att vara hemma igen, hoppas att mediciner gör sitt till nunouw.com/sweetwords
Jellicas
Jellicas,
Tack så jättemycket, fortfarande dålig och mår super illa av antibiotikan, men hoppas de ska ge sig när kuren är avklarad ❤️nouw.com/jellicas
Flisan
Flisan,
hoppas du snart ska vara på benen och må bra
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229