Holistisk hälsa och själslig skönhet spring event 2019

Igår gästade jag min underbara vän Christina Nilssonsunderbara event Holistisk hälsa och själslig skönhetpå Strandvägen 7A i Stockholm. Under kvällen bjöds vi på fantastiska förfriskningar “Champagne” och massa gott tilltugg i hälsan tecken. På plats under kvällen befann sig en rad olika sponsorer allt från hälsa till skönhet. Under kvällen gästade Agneta Sjödineventet och pratade om sin nysläppta bok 100 Affirmationer för hjärtat. Hon pratade även om höstens program hon ska gästa som går lite hand i hand med konceptet Stjärnorna på slottet, men istället befinner sig ett gäng kända ansiktet ute till havs. Vi fick även bekanta oss med en rad härliga entreprenörer på marknaden som berättade om sina koncept och produkter. Ni kommer att få se mer om det i bloggen framöver då jag har lite härliga saker att visa upp och recensera.

Som vanligt har jag knutit massa fantastiska kontakter under kvällen. Alltid trevligt med nya relationer, vänskaper samt samarbetspartners. På plats under kvällen befann sig Stockholms vackraste människor med sina rötter och intressen i hälsa och skönhet och även inner kretsens bästa event och mingelfotografer (bilderna i detta inlägg tillhör Cawa Media)

Fantastiska Inka Organiccosmetics fanns på plats och jag har fått den stora äran att testa på deras makeup. Kommer såklart recension om deras produkter framöver i bloggen.Glida Skolansom finns i både Stockholm / Göteborg och Malmö var på plats. Ni kanske kommer ihåg att jag vart bjuden till deras lyxiga event för några veckor sedan.

Ett stort tack till min älskade vän Christina för hennes enorma ansträngningar att nå ut med viktiga budskap samt inspirera oss till en bättre hälsa och skönhet från insidan. Du för människor samman på ett fantastiskt sätt. Dina event är bland dom bättre och jag ser så fram mot nästa event ute till havs.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229