Idag inser jag hur viktigt belysningen är i ett hem

Jag håller på planera massor inför vår renovering som vi ska göra här inom kort. Och något jag snöat in på massor är det här med belysning. Jag har aldrig tidigare lagt så mycket vikt på det, men idag inser jag hur viktigt belysningen är i ett hem "speciellt när man bor i ett land som Sverige" som är mörk större delen av året. Då behöver vi ta in många andra ljuskällor än solen som lyser med sin frånvaro. Sen kan vi inte sticka under stolen med att belysning är fruktansvärt vacker också. Här märkt det senaste året när jag köpt hem lite bättre lampor till hemmet att det gör en enormt stor skillnad. Så noggranna val av lampor är vad jag kommer gå all in på.


Min belysnings planering i hemmet kommer utan tvekan se till att vi går upp massor i elkostnad, men det är inte bara elkostnaden som kommer stiga, utan risken för olyckor när man plockar in mer el till hemmet ökar såklart. Men det finns många bra tips och råd att få när man oroar sig för elen i hemmet, jag tittade b.la in på Göta Energi som gav många bra och smarta tips för hur jag kan tänka och planera. Den hemsidan var enkel att förstå och under kategorin eltips kunde jag få svar på många av mina frågor kring planeringen av elen i hemmet. Jag kommer använda mig av deras råd för att få ut det bästa av min planering av ljuskällor och andra saker som kan vara en brandrisk.


Jag tror vårat hem framöver kommer bli så hemtrevligt och trivsamt, ser verkligen fram mot att klicka hem alla fantastiska lampor att inreda rummen med. Här ovan är några av mina val när det kommer till köksbordslampa. Jag är mer inne på en avlång, men även rund är snyggt. Men då vi har ett avlångt bord så tror jag det lutar åt det avlånga alternativet. Det är tur att man kan få så pass bra tips och råd som jag fick av Göra Energis hemsida.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229