Inte den "typiska" influencern

Om ni bara visste hur många gånger jag försökt passa in i den här branschen "influencers branschen". Jag ser alla andra vackra kvinnor runt mig strosa runt i sina mode inriktade kläder, populära frisyrer med kall blonda toner. Fyllda läppar, korrigerade käklinjer och glittriga gelenaglar. Visst är dom vackra och visst önskar man att man såg precis likadan ut mellan varven - och JA jag har försökt, det sticker jag inte under stolen med.

Men jag kan inget annat än att vara mig själv, det är vad jag är bäst på. Trots att jag är duktig på de här med foto, färg och form, så landar jag alltid i min egna skitzade mix. Jag har med tiden insett att jag är som mest bekväm när jag bara är Angelica och inte följer någon norm - åt helvete med den! Jag orkar inte längre oroa mig för att jag inte ska passa in, för det gör jag, det gör vi alla.

Vill jag ha rosa hår så har jag de, orkar jag inte måla mina naglar på 3 veckor so what? Sätter jag på mig en tröja som är 1 år gammal, vad spelar de för roll? Orkar jag inte springa till plastikkirurgerna och möblera om mitt ansikte för jag trivs med det jag redan har, Lucky me. Jag är 34 år idag och jag har börjat förstå vikten i att älska sig själv och vara bekväm. Jag är inte bekväm när jag suktar efter allt som alla andra har, tvärtom så är jag bekväm när jag känner harmonin i att vara mig själv - Fri från normens handbojor.

Be happy, be you // Glöm inte att följa mig här på Nouw @Jellicas


Gillar

Kommentarer

Ayannas
Ayannas,
Du e så klok vännen ❤️ Kan bara tänka mig att det måste vara en enorm press o stress inom den världen i o med att man kanske "måste" vara på ett visst sätt för att passa. Jag skulle inte palla med det trycket..nouw.com/ayannas
Jellicas
Jellicas,
Ja influencer "världen" livet kan verkligen vara en enorm press, samtidigt är det riktigt kul - Finns både för och nackdelar som med allt annat såklart. Jag försöker att inte haka på trenden att göra ingrepp och liknande, det har varit svårt att stå emot många gånger - men jag har lyckats HITTILLS ❤️ Kramis nouw.com/jellicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229