JAG ÄR TILLBAKA

Hej alla Nouwisar, Jellica tillbaka på portalen efter 2 års frånvaro. Jag har kastat mig runt lite i cyber världen en hel del för att testa mina vingar. Har blivit erbjuden så många nya portaler, men ingenting har känts 100% rätt. Och krånglet med design på bloggen har stigit mig över öronen. För mig är designen så otroligt viktig, samt att det inte uppstår en massa bugga och problem dag ut och dag in. Jag har klampat på många nitar kan jag erkänna, men ibland behöver man få testa sig fram för att lära av sina misstag. Jag har även något jag kommer berätta om framöver, då jag legat under en portal som lurat sina bloggare, men det kommer vid ett senare tillfälle.

Under min tid här på Nouw låg jag på topplistan "plats 14" och trivdes i stort sett väldigt bra. Jag älskade tjejerna som driver portalen, Elin var en riktigt klippa som jag träffade under Nouws event på Berns i Stockholm förra sommaren.

Det har hänt väldigt mycket i min utveckling det senaste året. Har b.la startat upp mitt egna lifestyle magasin på nätet som går över förväntan - http://flashmagazine.se . Vi samarbetar med Sveriges största event bolag och skriver dagligen artiklar om allt som rör Influencer / kändisvärlden.

Från och med nu kommer jag ligga kvar här på Nouw. Kommer under en tid framöver föra över mina gamla inlägg som är av vikt "samarbeten". Skulle jag någon gång i framtiden testa på mina vingar igen så kör jag helt själv utan någon hjälp. Men i dags läget är det inget jag funderar på alls, utan är här för att stanna. // Puss & kram


Gillar

Kommentarer

Jessie84
Jessie84,
Omg du är tillbaka på Nouw 😍 Nu är båda mina girls här 😍😍 Bästa news ever ❤❤❤nouw.com/jessie84
Jellicas
Jellicas,
YAAAAAAAY asså känns så sjukt nice att ha tillbaka bloggen här, responsen efter första inlägget = TAMAM !! ❤❤❤ älskar att vara tillbaka med er // love yaaaaah nouw.com/jellicas
Ayannas
Ayannas,
Oh yaaaay saknat dina inlägg Angelica ❤️nouw.com/ayannas
Jellicas
Jellicas,
Va roligt finaste, nu är jag tillbaka här med nya krafter ❤️ ❤️. ❤️
nouw.com/jellicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229