Jag kommer exposa dig grovt efter allt jag hittat på dig !

Bedragare och lögnare är det värsta jag vet. Människor som livnär sig som parasiter på människors drömmar. Personer som lurar företag och ljuger om allt för sin egna vinnings skull. Du har spelat ditt spel, men jag har spelat det bättre under en längre tid. Under tiden har jag sökt upp så mycket information om dig och kommer ge informationen till alla inblandade för att varna dom + företag som kommit din väg.

Du har helt enkelt klivit på fel person den här gången, du trodde du hade mig nära, du trodde du lurade mig som du lurar alla andra? Nej hjärtat, jag har bara varit villig att offra mina riktiga siffror under en period för att få ihop allt jag behöver för att ge alla inblandade rätt information.

Du lovar människor med drömmar guld och gröna skogar, hur du ska göra dom stora och kända, köper deras trafik så dom hamnar på topplistorna. Jag hoppade själv på tåget och valde att vara med ett tag. Jag har fått varningar till höger och vänster av stora personer i branschen, men har valt att glida på vågen tills jag hittat så mycket som jag behövt för att avskräcka dina samarbetspartners som du skriver om och se till att bloggarna tar sig en extra funderare vad dom gett sig in på och ditt fejkade koncept att falla pladask. 

Jag kommer inte nämna ditt namn på min blogg, kommer inte driva en enda person in på dina sidor där du bedrar både privatpersoner samt stora företag. Dom som vill veta vem dom ska backa 1000 steg ifrån är välkomna att kontakta mig på PM på Facebook. Angelica Tärnsby heter jag där.

Vänta bara - en shit storm är på väg åt ditt håll!
Skål och ha en bra dag, det ska jag ha

#toppbloggare #bedragare #bloggportal #bloggare 

Gillar

Kommentarer

Sonja
Sonja ,
Är det A som du höjt till skyarna innan ?
Jellicas
Jellicas,
Ta din fake mail och läs en annan blogg TACK 123@hotmail.com
nouw.com/jellicas
Kamillas
Kamillas ,
Har en bloggvän som råkade riktigt illa ut av henne och hennes porta förra veckan. vilken människa säger jag bara😢🤬kamillaskamera.com/
Jellicas
Jellicas,
Hej Kamillas.. kan du inte kontakta mig på PM på facebook - Angelica Tärnsby heter jag där // Kram nouw.com/jellicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229