Kaviaar Kare

KAVIAAR KARE ANTI-AGING FACIAL SERUM 30MLOrdinarie pris: 1.899:- “kampanj hos members för 399 SEK”

Anti-aging ansiktsserum 30ml Kaviar + hyaluronsyra

Ansiktsserumet från KAVIAAR KARE är den ultimata anti aging-produkten, berikad med:– Kaviarextrakt, erkänd för sin höga Omega 3-halt, protein, fett, fettsyra, mineral och vitamin-innehåll. Allt absorberas perfekt av hyn.– Hyaluronsyra, erkänd för sina många positiva egenskaper: fuktgivande och återskapande.– Svart orkidé, erkänd för sina antioxidantiska egenskaper.

Synliga anti aging-resultat:– 71% mjukare drag– 81% ljusare hy– 90% tonad hy

Kontrolltestad av ögon- och hudläkare. Testad genom daglig användning under 28 dagar.

Detta är en riktig ungdomscocktail, aniktsserumet ökar cellkommunikationen och låter huden återfå sin ungdomliga känsla.

KAVIAAR KARE ANTI-AGING DAY CREAM 50MLOrdinarie pris: 1.799:- “kampanj hos members för 399 SEK”

Anti-aging dagkräm 50ml Kaviar + hyaluronsyra

Dagkrämen från KAVIAAR KARE är den ultimata anti aging-produkten berikad med:– Kaviarextrakt, erkänd för sin höga Omega 3-halt, protein, fett, fettsyra, mineral och vitamin-innehåll. Allt absorberas perfekt av hyn.– Hyaluronsyra, erkänd för sina många positiva egenskaper: fuktgivande och återskapande.– En vitamincocktail med A, C och E-vitaminer.

Ger tydliga anti aging-resultat:– 100% mjukare och näringsberikad hy– 85% mjukare och ljusare hy– 65% fastare och slätare hy

Kontrolltestad av ögon- och hudläkare. Testad genom daglig användning under 21 dagar.

Ger ett fantastiskt resultat tillsammans med en härlig doft.

Min egna uppfattning av 6 veckors användande:

Jag är en serum missbrukare jag erkänner och jag har testat en hel del olika produkter på marknaden (både dyra och budget varianter). Jag skulle säga att dessa serum som jag testat från Kaviaar Kare är en av de bättre och får smeknamnet Rolls Roys av mig. Serumet masseras lägg in i huden och jag tycker den ger huden en fantastiskt lyster på en gång “något som uppskattas av mig som har tendens till att få torrare hy under vinterhalvåret”. Jag vet inte om det är serumet eller en kombination av en ordentlig hudvårdsrutin som gett grymma resultat den senaste tiden, men jag tycker min hy ser så välmående ut just nu, både med och utan smink.

Rekommenderar jag deras hudvårds produkter?

Absolut det gör jag. Jag rekommenderar er starkt att ta del av Members kampanj som ger er hela 1.400 SEK i rabatt när ni köper den via dom. Så till priset för “normal” hudvård kan ni nu klicka hem lyxiga produkter som garanterat levererar det dom utlovar.

Gillar

Kommentarer