Låt ingen döda dina drömmar

Vad vore livet utan mål och drömmar? Exakt det hade inte varit värt någonting. Jag har under en väldigt lång tid nu låtit mig påverkas av min omgivning som varit väldigt negativ inställda till just mina mål och drömmar. Inte för mina mål och drömmar är dåliga eller negativa på något sätt, utan för att det jag valt att lägga min tid och fokus på helt enkelt stuckit i folks ögon, jag har valt att satsa på nått som inte alla vågar eller har självförtroendet i att göra. När jag började påverkas för mycket så har min inspiration dött ut en hel del, jag har dragit på mig onödigt med stress och har låtit dagar, veckor och månader gå åt att fundera varför min närmaste omgivning varit så negativa och bittra. Jag har funderat klart nu och lägger den negativa sidan av mitt liv på hyllan och fortsätter framåt och tänker fortsätta fokusera på att skapa mig de liv som jag vill leva, inte de liv som andra förväntar sig att jag ska leva. Det finns inga rätt eller fel, det gäller bara att skapa sig det liv som skänker ett leende på läpparna varje morgon. Om det är ett kassa jobb på Ica eller som influenser på webben har egentligen ingen betydelse. Så länge man är lycklig och tillfreds med sina val så ska man inte lyssna på någon annan.

Det folk kritiserat en hel del är mitt val att satsa på influenser livet. Jag har valt att driva min blogg på en högre nivå än att bara ha den som en dagbok, jag går på event, galor, premiärer och andra roliga tillställningar som jag tycker är roligare än att jag hade gått ut på nattklubb till och från. Jag vet att det sticker i folks ögon många gånger när dom ser hur vissa krigar hårt för att lyckas. Jag tycker det är en tråkig reaktion, varför inte inspireras och motiveras av drivna människor? Jag gör det dagligen. Jag träffar konstant på personer ute i den här branschen som jobbar hårt för att nå sina personliga mål. Jag skulle kunnat vara avundsjuk och välja att hata på dom, men istället känner jag en stor motivation av såna människor, dom visar att allt går om man vill. Dom är kreativa och visar mig konstant att det finns så många otroliga vägar att välja i den här branschen om man bara är målmedveten. Ta bara magasinet jag skapat som jag kommer börja fokusera på nu under augusti igen, det är en guld gruva jag byggt upp och med rätt fokus så kan det bli de största jag någonsin gjort i mitt liv – Allt tack vare min kärlek för bloggen och min enorma drivkraft och självklart min personlighet.

Jag älskar min inriktning som influenser. En del skulle säga att det är ytligt, men för mig är det en chans att både kunna tjäna pengar samt att vara obegränsad i min kreativitet. Den här branschen passar mig som handen i handsken, det finns inga begränsningar på hur långt man kan gå. Jag har alltid varit en kreativ person, en rebell i samhället som hatar att simma med strömmen. Jag älskar att kunna styra över mitt liv och forma det efter dom sakerna jag älskar att göra. Vem vill inte leva ett liv där man älskar allt man gör? Kanske är det därför min omgivning sett ner på det jag gör, för att dom själva önskar dom älskade något så mycket som jag älskar de liv jag krigat för i så många år, allt jag är så passionerad i mitt intresse. Men inget är omöjligt, dom kan också leva sina drömliv och jag kommer inte vara den som står i vägen för deras drömmar. Tvärtom är jag en sån person som gärna pushar andra till att ta för sig av allt livet har att erbjuda och inte ge upp. Att våga vara egen och unik i det man gör och våga chansa.

Jag kommer fortsätta viga mitt liv i den här branchen oavsett vad folk tycker och tänker. Jag har haft min långa period med velande fram och tillbaka, men hur jag än vrider och vänder på saker och ting så återkommer samma tankar och känslor – Det här är vad jag vill göra och jag bryter mer än gärna upp relationer på vägen för att skapa mig de liv som gör mig lycklig.

Var aldrig rädda för att gå er egna väg. Det kommer alltid finnas människor i den här världen som motarbetar oss, känner avundsjuka och ser självständighet som ett hot. Låt ingen säga att du är dålig eller får dig att tveka på dig själv. Har du en vision och ett tydligt mål och något du är bra på och älskar – KÖR det är värt varje vaken minut.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229