Låt kritiken bli din drivkraft

Hej snyggingar allt bra med er ? Vaknade innan familjen i morse, skönt att kliva upp och ta en kaffe i lugn och ro innan pojkarna kastade sig upp ur sina sängar. Jag är rätt dålig på uppdateringen här inne eftersom jag större delen av dagen jobbar hårt med magasinet. Riktigt kul att många uppskattar magasinet och integrerar med artiklarna som publiceras. Så många personer har kontaktat mig och sagt att jag gör ett riktigt bra jobb och det känns verkligen super kul.

Tänkte ta upp det här med att våga lita på sin magkänsla och följa sina drömmar. Jag har under hela mitt liv gått emot strömmen. Jag har alltid valt att lita på min magkänsla, och jag önskar fler vågade göra samma sak. Man mår så mycket bättre som människa när man kliver upp varje morgon och ser fram mot dagen och det man fyller sina dagar med. Dom enda gångerna som jag inte sett fram mot mina dagar, är de gånger jag låtit mig påverkas av människors negativa attityder. Jag hade en period i livet när jag funderade mycket över kritiken min omgivning gav mig. Ni som har följt mitt bloggande vet vad jag pratar om. Jag började ta åt mig av kritiken och tappade stor lust i allt jag normalt sett älskar. Efter en lång period av utmattning och död inspiration, bestämde jag mig för att sluta bry mig. Jag kapade alla relationer till de här människorna eftersom dom ändå bara tillförde negativ energi i mitt liv. Nu mår jag bra igen och kärleken för mina intressen blomstrar “mer än någonsin”. Jag har tom. blivit en mycket positivare mamma till barnen och börjat hitta tillbaka till nyglöden i min relation. När jag sätter mig ner och jämför alla perioder så ser jag klart och tydligt hur omgivning kan ta död på så mycket, något jag aldrig mer kommer låta hända.

Det jag vill poängtera i denna text är hur viktigt det är att alltid följa sina drömmar. Det finns inga genvägar till lycka och välmående, det enda rätta är att vara sig själv och göra de man mår bra av. Man kommer alltid mötas av människor som inte delar värderingar, har samma intressen, är stöttande i våra val. Ett leende på läpparna får man när man är trogen sig själv. Bra dagar skapar du när du varje dag fyller timmarna med meningsfulla saker som smeker dig medhårs, inte någon annan. Tittar vi på personer som lyckats med sina koncept, så skulle nog alla säga – skit i vad andra tycker och gå din väg, ge aldrig upp. Det är sant, ge aldrig upp. Dom som inte tror på dig eller hittar anledningar att hata på dig – Visa dom motsatsen, visa att deras kritik är din drivkraft. // Ha en fantastisk härlig dag, det ska jag har

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229